GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Videojocs molt exitosos per smartphones

By , on 23 de gener de 2013
Angry Birds

Una fanàtica dels Angry Birds, amb uns peluixos

Avui dia, amb els smartphones, es pot jugar amb els videojocs a qualsevol lloc i moment. L’únic inconvenient són la bateria que gasten, però ens proporcionen entreteniment en els moments més necessitats d’avorriment absolut. Hi ha molts videojocs, però us ensenyem alguns dels més famosos i divertits, que han sigut un èxit al Google Play i al Apple Store.

I per començar, al número 1 de descàrregues d’Android trobem ‘Pou’. És una mascota digital que recorda molt als Tamagotchi que es van posar tant de moda als anys 90. La seva dinàmica és molt senzilla, consisteix en cuidar de la criatura, donar-li de menjar, curar-lo si es posa malalt, netejar-li les caques i entretenir-lo. A mesura que el personatge va pujant de nivell i es va jugant amb ell, es guanyen monedes que després cal gastar comprant menjar o complements de vestir i de decoració. Gràcies a la connexió a Internet, també es poden fer amics per jugar amb ells i enviar missatges. El joc s’actualitza molt freqüentment i es renoven els aliments (la última incorporació són les begudes com sucs, refrescos i aigua) i els minijocs.

Però un dels jocs de moda en els smartphones és, sens dubte, Angry Birds. A partir del joc original, s’han creat altres edicions i versions com la de Star Wars, Space, Rio… És un joc per tots els públics que ha sabut explotar molt bé la seva imatge de manera que hi ha merchandising de tota mena com carpetes, motxilles, samarretes, jocs de taula, peluixos, etc. Tot i que el joc no és precisament infantil, la seva estètica sí, per això ha sabut arribar a un públic molt gran. I la seva dinàmica és molt senzilla, perquè consisteix en llençar els diferents ocells contra els edificis per aniquilar els porcs i guanyar punts.

Després, hi ha un dels jocs més viciosos per smartphone que és ‘Plants vs. Zombies’, que ara també arriba per a Blackberry després de l’èxit a Android i iOS. A l’igual que ‘Angry Birds’, també s’han creat edicions noves com ‘Pumpkins vs. Monsters’. Al joc se’ns presenta l’apocalipsi zombie i l’única manera de combatre’l és mitjançant les plantes. Hem de buscar estratègies per llençar les plantes més efectives contra els morts vivents. Destaca, a l’igual que la majoria de videojocs per la plataforma mòbil, per la seva senzillesa però entreteniment.

I per últim, no podíem oblidar mencionar el ‘Apalabrados’. Els jugadors, en un taulell, han de construir paraules mitjançant les lletres que se li ofereixen, tant en vertical i horitzontal. Es guanyen punts per tal de poder batre els contrincants. Així doncs, avui dia no hi ha problema per divertir-se i passar una bona estona gràcies als videojocs per smartphones.

Foto de Vernon Chan a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Videojocs molt exitosos per smartphones”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio