GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.

No obstant això, va haver dos tipus de videojoc que també van entrar amb força: els de plataformes, amb aquest goril·la anomenat Donkey Kong al capdavant, i els d’extraterrestres o ‘marcianitos’, amb l’inoblidable Space Invaders.

Quantes tardes perdudes enfront de la pantalla! Us ve de fust repetir-les? Doncs ara podeu jugar gratis amb els flash que us ofereix Triplet Sandus. L’addicció de sempre, sense cost algun; perquè no us quedeu sense monedes.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Videojocs dels anys 80, un record inesborrable”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio