GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Uncharted 4’ té nova data de llançament: 10 de maig de 2016

Naughty Dog retarda per segona vegada el llançament
By , on 29 de abril de 2016

Una de les franquícies més importants de Sony s’apropa a la nova generació: ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’ serà llençat al mercat el proper 10 de maig per a usuaris de la consola PlayStation 4. Tot i que per a finals d’any arribarà un pack amb la part d’història dels tres Uncharted anteriors, no serà fins a la nova entrega quan la saga s’estreni en la nova generació amb magnificència.

La nova entrega de la saga, ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’, ens presenta un Nathan Drake que haurà de sobreviure a la seva aventura més perillosa fins ara; a la qual es trobarà amb el seu germà, del que poc sabem fins al moment. Per fer passar una mica l’espera –allargada per la desenvolupadora del joc, Naughty Dog– d’un dels videojocs més esperats des del 2015 disposem de la seqüència d’introducció al joc, que promet ser de les més trepidants i de millor qualitat vistes.

En la seva visita a Espanya per a promocionar el joc, Arne Meyer de Naughty Dog va explicar que el nou ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’ és el millor joc de la saga fins ara, amb una impactant primera escena que superarà a la de ‘The Last of Us’. Una escena que genera “aquell sentiment de voler seguint jugant i descobrir a on ens porta la historia durant tot el joc”, va defensar Mayer.

No només destaca la seva primera escena, el membre de la desenvolupadora ha insistit en que aquesta es “la versió definitiva d’Uncharted”. Meyer va explicar que l’equip desenvolupador ha utilitzat tot el que han aprés durant els darrers 10 anys de producció de videojoc i ho han aplicat a Uncharted 4, aconseguint noves “coses” que no van poder afegir anteriorment en altres produccions. “Coses per a portar el joc a la seva màxima expressió”, va afegir.

A més de poder gaudir d’una nova historia, els fans de Nathan Drake podran reviure les anteriors entregues de la saga amb un pack recopilatori que serà llençat al mercat a finals d’any. En aquesta edició es tornaran a llençar les tres entregues anteriors de ‘Uncharted’.

Naughty Dog necessita més temps

La casa desenvolupadora, Naughty Dog, és garantia d’èxit en un joc que suposa la primera ocasió de l’estudi d’aprofitar al màxim les possibilitats de la nova generació de Sony; i es que el nou llançament de la saga de Nathan Drake només estarà disponible en exclusiva per a la consola PlayStation 4 de Sony.

En un primer moment, la desenvolupadora del joc va anunciar que la nova aventura de Nathan Drake estaria disponible a partir del 18 de març però, malauradament, es va haver de canviar la seva data de comercialització per a finals d’abril. A continuació, nous retards han afectat al llançament del joc i finalment serà el proper 10 de maig de 216 PlaySation 4 donarà la benvinguda al següent lliurament dels complicats viatges de Nathan Drake, el caçatresors més aventurer de Sony.

La preocupació per la qualitat del joc ha estat el motiu que ha utilitzat la desenvolupadora per endarrerir més de cinc setmanes el seu llançament. En declaracions als mitjans, Sony va explicar que Naughty Dog va voler reservar una mica més de temps per acabar de polir tots els aspectes del joc. L’objectiu d’aquesta mesura ha estat el del llançar un producte al mercat sense els habituals problemes d’estabilitat que últimament disposen la majoria de jocs en l’última generació de consoles.

Imatge: PlayStation a Youtube

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Uncharted 4’ té nova data de llançament: 10 de maig de 2016”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio