GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

Un de cada tres desenvolupadors prefereix treballar per PlayStation4

Un 60% treballa en títols per PC o dispositius mòbils
By , on 15 de juliol de 2014

Un de cada tres desenvolupadors esperen que el seu proper joc sigui desenvolupat per PlayStation 4, enfront d’un 23 per cent que prefereixen la plataforma Xbox One. A més, PlayStation4 segueix sent la plataforma més activa amb el 18% dels enquestats treballant actualment en jocs per a aquesta consola, comparat amb el 13% que ho estan fent para Xbox, segons recull una enquesta elaborada per GDC Europe.

Aquesta és una manera interessant de veure què pensen els desenvolupadors i quines són les seves preferències en aquest moment, unit a les possibilitats que els ofereixen tant Sony com Microsoft a l’hora de desenvolupar els seus projectes. Les dades mostren que els desenvolupadors prefereixen treballar per fer jocs compatibles amb la tecnologia de PlayStation 4 amb un 32% dels enquestats que espera que el seu títol sigui per aquesta consola, que no pas amb la consola de Microsoft (23% dels desenvolupadors).

Les vendes de les consoles donen la raó als desenvolupadors que prefereixen treballar amb PlayStation 4. Des del llançament de la consola han superat els 6 milions d’unitats i alguns dels videojocs de l’any passat premiats estaven disponibles exclusivament en la consola de Sony. No obstant això, durant la celebració de la Fira E3 Microsoft va centrar en la qualitat dels nous títols desenvolupats per aquesta plataforma i en el compromís d’haver escoltat les crítiques i suggeriments dels usuaris des del llançament de Xbox One.

Tot i així, és també important veure que el 65% dels enquestats per GDC Europe van assegurar que actualment es troben treballant en títols compatibles per ‘smartphones’, mentre que el 64% estan planejant llançar el seu proper joc per a ser utilitzats en dispositius mòbils. Tal com ha explicat GDC Europe en una nota de premsa, els desenvolupadors es troben en un context en el que els dispositius mòbils i, especialment, els ‘smartphones’ han agafat embranzida com a plataformes de joc.

En aquest sentit, les dues plataformes principals en les quals s’estan desenvolupant jocs són els dispositius mòbils i els PC. L’enquesta de GDC Europe va recollir que prop del 58% dels desenvolupadors enquestats estan treballant actualment en títols per a PC i un 60% espera que el seu proper joc sigui llançat en aquesta plataforma. Sens dubte, una mostra de que el futur de la indústria dels videojocs passa per consumir-los en dispositius mòbils i aprofitant les avantatges dels PC.

Imatge: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un de cada tres desenvolupadors prefereix treballar per PlayStation4”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio