GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Ubisoft presenta els aliats del jugador per al nou Assassin’s Creed Syndicate

Les ments més brillants del s. XIX estaran a Syndicate
By , on 4 de desembre de 2015

La desenvolupadora francesa UbiSoft ha desvetllat els personatges històrics que formaran part de la trama de ‘Assassin’s Creed Syndicate’, que es estarà a la venda el proper dia 23 d’octubre. El videojoc se situarà a Londres en 1868, un lloc on es van reunir algunes de les ments més brillants del món. Seran ells, precisament, els qui es creuin en el camí de Jacob i Eve Frye, els protagonistes d’aquesta aventura.

En la nova entrega de la saga ‘Assassin’s Creed’, Jacob i Eve Frye lluitaran contra els templaris però en aquesta ocasió ho faran per ajudar a la classe treballadora del l’Anglaterra victoriana. Per això, un dels principals aliats dels jugadors en l’aventura Syndicate serà Karl Marx. Tanmateix, un dels personatges més útils que se sumarà a la plantilla de la franquícia d’Ubisoft serà Alexander Graham Bell, un dels inventors del telèfon. Precisament, Bell explotarà la seva faceta d’inventor per ajudar als germans Frye, ja que els proporcionarà alguns dels invents més avançats del moment.

Dos més que coneguts Charles, Darwin i Dickens, també es creuaran en el camí dels germans Frye al llarg de l’aventura ‘Assassin’s Creed Syndicate’. Per la seva banda, Charles Darwin es defensarà dels qui intenten embrutar el seu nom per la teoria de les espècies, mentre que Charles Dickens tractarà d’ajudar als assassins a combatre la pobresa que sovint denuncia en la seva obra. A més, comptaran amb la col•laboració de Florence Nightingale, la impulsora del sistema d’atenció sanitària actual.

Les relacions dels germans Frye s’estendran en aquesta ocasió fins a més ni menys que els membres de la reialesa britànica. La reina Victoria serà una dels principals aliats dels germans, tal com també revela el trailer llançat per Ubisoft. Y quins personatges famosos tractaran de barrar el pas als herois? Caldrà esperar al llançament del joc per conèixer als antagonistes del nou videojocs de la franquícia ‘Assassin’s Creed Syndicate’.

Council, la xarxa social dels Assassin’s

La companyia Ubisoft ha llançat recentment Council, la xarxa social de la franquícia ‘Assassin’s Creed’ per als jugadors del videojocs. En aquest espai virtual que farà les funcions de xarxa social temàtica, els fans poden accedir a informació sobre les últimes novetats del joc, interactuar amb altres usuaris de Council i arribar a proposar idees a l’equip responsable del desenvolupament del joc.

Tanmateix, els usuaris de Council poden interactuar amb la resta de “assassins”, encara que han de fer-ho en els termes que marca el Codi del Consell. Una de les característiques d’aquesta xarxa social per a aficionats al jocs és que poden compartir tot tipus de contingut sobre la franquícia ‘Assassin’s Creed’, opinar sobre la saga, aportar idees, entre moltes altres opcions.

No obstant això, el principal punt fort de la xarxa social creada per Ubisoft és que els seus usuaris podran estar en contacte directe amb els desenvolupadors de la franquícia, arribant a conèixer-los, fins i tot, si surten guanyadors dels viatges que sorteja la desenvolupadora. Així doncs, Ubisoft espera que la seva xarxa social dedicada exclusivament al joc ‘Assassin’s Cered’ sigui un èxit de participació i un nou canal de comunicació amb els fans.

Imatge: Assassin’s Creed ES

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ubisoft presenta els aliats del jugador per al nou Assassin’s Creed Syndicate”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio