GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Ubisoft anuncia una nova ‘experiència’ de realitat virtual sobre ‘Assassin’s Creed’

Aquest 2016 no hi haurà un nou joc
By , on 22 de març de 2016

vr

La desenvolupadora Ubisoft ha confirmat que no hi haurà un llançament principal de la saga ‘Assassin’s Creed’ per aquest any, però això no implica deixar de banda una de les seves franquícies més prolífiques. La companyia gal•la ha anunciat una experiència de realitat virtual basada en la pel•lícula per a dispositius de realitat virtual per a aquest any.

UbiSoft vol deixar descansar la sèrie principal de ‘Assassin’s Creed’ para consoles i PC, amb la finalitat de deixar respirar la franquícia i augmentar la qualitat dels lliuraments, després de perdre una mica el rumb en les seves darreres entregues. Així doncs, Ubisoft no llançarà cap videojoc principal per a consoles o PC sobre els assassins més populars durant aquest 2016; però l’espera per a un nou joc tampoc serà llarga i amarga.

I és que els els seguidors dels assassins poden anar sadollant la seva set amb petites píndoles per fer una mica més dolça l’espera. Primer ha arribat el títol ‘Assassin’s Creed Identity’, el segon lliurament de la franquícia de videojocs pensada per ser jugada amb dispositus iOS, que ofereix un desenvolupament bastant semblat als videojocs de la saga i que en aquesta ocasió segueix l’argument de la segona entrega del joc principal.

Ara, la desenvolupadora francesa ha anunciat que aprofitarà el boom de la pel•lícula basada en ‘Assassin’s Creed’ protagonitzada per Michael Fassbender i que s’estrenarà a la fi d’any, per llançar una experiència de realitat virtual: ‘Assassin’s Creed VR Experience’. La noticia ha estat anunciada des de la conta oficial d’Ubisoft a la xarxa social Twitter, on apareixia el següent missatge.

Just announced: Assassin’s Creed VR experience – based on the film – is coming this year from FOX & Practical Magic.— Ubisoft (@Ubisoft) 15 de març de 2016

No està clar en què consistirà aquesta experiència de realitat virtual, però bé podria ser una aplicació que ampliï l’univers de la pel•lícula, amb seqüències extra o potser algun videojoc menor basat en l’argument mostrat en el film pendent d’estrena. L’ús de la paraula “experiència” no convida a pensar que es tracti d’un videojoc tal com per a cascos de realitat virtual, sinó quelcom relacionat amb aquesta nova tecnologia però sense ‘jugabilitat’.

No és la primera vegada que Ubisoft aprofita la realitat virtual per oferir continguts que ampliïn l’univers de la seva franquícia d’assassins. Amb motiu del llançament del DLC per Assassin’s Creed Syndicate’ de Jack l’esbudellador, la companyia va llançar un curtmetratge de realitat virtual que es pot veure en dispositius com el Gear VR de Samsung (a través de la ‘app’ Oculus Video).

Imatge: Ubisoft (@Ubisoft) a Twitter

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ubisoft anuncia una nova ‘experiència’ de realitat virtual sobre ‘Assassin’s Creed’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio