GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports, ps3, Videojocs

Trucs per MotoStorm de PS3

Aprofita’ls i fes que la teva experiència segui encara més divertida
By , on 7 de agost de 2010

Coneix els seus trucs

Hi ha una gran varietat de videojocs que a més de divertir-nos ens ajuden a descarregar adrenalina; que ens fan posar tots els sentits en el joc i oblidar l’entorn. Un dels jocs inclosos en aquesta descripció és el MotoStorm. Per menys de 20 euros la diversió, l’emoció i l’adrenalina sortiran per tots els porus de la teva pell. Només has d’introduir el joc a la teva PS3 i voilà, la festa està servida!

MotoStorm però, no és un joc de carreres normal sinó una vertadera batalla campal. L’objectiu és guanyar la carrera, és clar, però per fer-ho hauràs de sobreviure als atacs dels teus adversaris i atacar tu també. Només el jugador més complet es farà amb el títol de campió. Com a tots els jocs existeixen petits trucs o claus que et permeten jugar amb avantatge i si és possible, divertir-te encara més.

Si vols, per exemple, participar a les carreres amb motociclistes amb el cap més gros del normal i fer que la diversió augmenti només has de seguir els següents passos: durant la partida manté l’stick analògic cap a baix, mentre poses pausa, introdueixes la seqüència L1+L2+R1+R2+R3, mous l’stick cap a la dreta i sumes a la combinació anterior L3, finalment mous l’stick cap a l’esquerra. Sé que sembla una mica complicat però com sempre la teoria és més complicada que la pràctica, veuràs com si ho intentes et sortirà!

Un altre truc que pots fer servir és habilitar tots els secrets de MotoStorm, si ho vols aconseguir segueix les següent passes: manté l’stick analògic cap a baix, mentre poses pausa introdueix la seqüència L1+L2+R1+R2+R3, mous l’stick cap a dalt i sumes a la combinació anterior el botó L3; per acabar mous l’stick cap a baix. Veuràs que les dues seqüències que té mostrat són molt semblant, així que quan aconsegueixis que et funcioni un truc et sortirà l’altra. És qüestió de pràctica!

Utilitzant únicament aquests dos trucs se t’obrirà tota una finestra de diversió alternativa. Però ni abusis dels trucs, ja que si la partida es converteix en massa fàcil t’avorriràs i hauràs de buscar un altre joc per treure tota l’adrenalina que tens. Aprofita que aquest és un joc divertit i exprimeix-lo al màxim. MotoStorm va sortit al mercat el 23 de març de 2007 i des de llavors a aconseguit entretenir a milers de persones que veuen en les seves carreres una forma de viure el risc des de casa, i és que no crec que hi hagi molts de jugadors dispostos a reproduir el joc a la vida real!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Trucs per MotoStorm de PS3”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio