GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

Trucs per jugar als Sims

Aconsegueix les claus que et permetran aconseguir diners fàcilment i sense haver de treballar
By , on 14 de agost de 2010

Trucs interessants

És un dels jocs de moda dels últims anys, té una gran quantitat de versions, reprodueix la vida d’una persona, et deixa construir la teva pròpia casa, pots convertir-te en un mag… ja saps de quin joc estic parlant? Segur que ho has endevinat, els Sims. Aquest fantàstic joc que et permet construir, derruir, comprar i vendre el que vulguis, només has de crear els protagonistes de la teva història i començar a jugar.

Però com tot a la vida, existeixen coses molt bones en el joc però també d’altres més avorrides. Així, per poder pagar tot el que compres has d’aconseguir una bona feina i passar-t’hi les hores corresponents. També hauràs de pagar les factures i alimentar als teus Sims.

Però no et preocupis! Et porto la solució als teus problemes i és que feta la llei feta la trampa. Existeixen una gran quantitat de trucs i claus que et permetran avançar més ràpidament en el joc i aconseguir més materials. Aquestes claus són perfectes per als jugadors amb poca paciència tot i que treuen gran part de l’encant del joc. A continuació te n’explico alguns, tot i que t’aconsello no abusar d’ells, ja que un joc divertit es pot convertir en massa fàcil i avorrit:

El primer que necessites per poder jugar al joc són diners, amb ells podràs construir-te una casa gran i bonica i comprar tots els mobles i electrodomèstics que vulguis. Amb un treball normalet no podràs gaudir dels materials més luxosos i necessitaràs que passi el temps per poder estalviar, com la vida mateixa! Però a la realitat virtual, a diferència de la real, existeix un truc que et permet aconseguir tots els diners que vulguis. Tecleja [control]+[Shift]+[C] i t’apareixerà una cel•la, allà escriu KLAPACIUS o ROSEBUD, depèn de la versió del joc que tinguis i veuràs com els teus diners pujaran. Si tornes a repetir l’operació però escrivint [!] en lloc de la paraula es repetirà l’últim truc escrit i així aconseguiràs més diners. Repeteix [!] tantes vegades com vulguis.
Un altre punt negatiu al joc és que has de pagar les factures que et van arribant, per deixar de fer-ho torna a marcar la clau perquè t’aparegui la cel•la i aquest cop escriu MOVE_OBJECTS, després de donar-li a l’enter agafa amb el ratolí la bústia i suprimeix-la. D’aquesta forma no tornaràs a rebre cap factura. El mateix pots fer amb la brossa que se’t vagi acumulant a la casa. Suprimeix-la i feina feta!

Un truc divertit i que convertirà la teva casa en la més original del poble l’aconseguiràs escrivint a la cel•la WATER_TOOL, veuràs com pots fer que la teva casa es converteixi en una illa rodejada d’aigua. Ideal per l’estiu! Introduint SET_HOUR o SET_SPEED aconseguiràs canviar l’hora i la velocitat del joc respectivament. Un luxe que els que juguen amb el mode normal no podran aconseguir.

L’últim truc que us donaré però no per això el més important és el d’aconseguir mantenir el teu Sim amb totes les barres plenes. Per fer-ho primer desa la partida, després introdueix a la cel•la MOVE_OBJECTS i en el mode de compra selecciona i suprimeix el teu Sim, quan tornis al mode de joc el teu personatge tornarà a estar amb totes les barres de vida plenes! L’únic inconvenient d’aquest punt és que també perdrà el treball.

Així que ja ho saps, amb aquests senzills trucs podràs avançar molt ràpidament en el joc i aconseguir un nivell de vida molt més luxós, però no oblidis que si abuses d’ells el videojoc perdrà tota la gràcia i t’avorriràs. Si et costa més la recompensa serà millor!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Trucs per jugar als Sims”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio