GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3

Trucs per jugar al Tekken Hybrid

Personatges secrets o modes nous són només alguns dels descobriments que et queden per fer
By , on 25 de febrer de 2012

Què et semblen aquests trucs per jugar al Tekken Hybrid? En coneixies algun?

Burles a l’adversari: Has de jugar amb el Xiaoyu i prémer alhora sobre la fletxa cap a baix, cap a l’esquerra i el quadrat. A més, t’hauràs d’assegurar que el teu comptador d’atacs està encès.
Comença un enfrontament amb el segon personatge: Prem Tag i ‘Start’ abans que comenci la batalla. D’aquesta forma canviaràs l’ordre de lluita dels combatents.
Juga com Àngel: Acaba el joc en el mode Arcade amb Devil i després, a la pantalla de selecció dels personatges, situat sobre la seva icona i prem ‘Start’.

Juga com a Devil Jin: Quan tinguis a Jin i Heihacho com a companys, mentre juguen en el rol de Jin, prem en aquest ordre: enrere, fletxa cap a la dreta, quadrat, triangle, triangle i creu.
Juga com a Heiachi: Completa el joc al mode Arcade amb Ixito en menys de cinc minuts i mig.
Juga com a Gold Tetsujin: Per poder jugar així hauràs de guanyar 10 encontres en modalitat versus. Podràs fer-ho?
Juga com Tiger: Comença la partida i a la pantalla de selecció de personatges evidència Eddy i prem ‘Start’. A partir d’ara podràs seleccionar a Tiger, només hauràs de començar una nova partida.
Mode Tekken Bowl: Activa a True Ogre per tenir accés a aquesta modalitat del joc. Això si, hauràs de completar amb èxit el mode Arcade 10 cops per aconseguir-ho.

Mode Juke Box: Hauràs d’aconseguir una puntuació major a 200 al joc de les bitlles, el Tekken Bowl).Un cop ho hagis aconseguit pres ‘Start’, i accedeix al menú de les bitlles. Ves a ‘Bowling options’ i escull la teva cançó.
Mode galeria: Per poder activar a Devil al mode galeria del Tekken Tag abans hauràs de guanyar 13 cops al mode Arcade de Tekken Hybrid.
Mode teatre: Acaba el joc al mode Arcade i aconseguiràs accedir al mode teatre. Tan fàcil com això!
Aturada baixa automàtica: Mentre estan combatent amb un personatge prem la fletxa cap a baix i Endavant per obtenir una aturada baixa.
Personatges ocults: Per activar algun dels personatges ocults primer hauràs de completar amb èxit el mode Arcade.

Com veus, la major parts dels trucs requereixen que t’hagis passat en una o més ocasions el mode Arcade, així que si vols un consell, ¡comença per aquesta modalitat! Veuràs com a partir d’aquí tot serà més fàcil!
¡I no oblidis explicar-nos-ho!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Trucs per jugar al Tekken Hybrid”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio