GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Consells, ps3

Trucs per GTA 4, aprofita’ls!

És tan fàcil com ficar algunes claus i moure alguns contactes
By , on 30 de gener de 2011

Descobreix tots els trucs que amaga el GTA4!

Vols descobrir tots els trucs que amaga el GTA 4? No en tens suficient amb el joc què necessites més acció i emoció? No pateixis! Aquest videojoc està ple de portes amagades, trucades misterioses i trucs molt útils. No els deixis escapar!

El vestit de Claude: Mata a Playboy X i ve al seu àtic; després, guarda la partida i reinicia el joc. Veuràs com quan tornis a carregar la partida i miris entre la teva roba tindràs el mític vestit de Claude, el personatge que sortia a GTA3.
Escopeta Remington: per aconseguir aquesta arma en temps rècord, simplement ves al club d’striptease, allà n’hi ha una que podràs agafar.
Bonus especial d’amistat: l’amistat amb alguns personatges et permetrà desbloquejar habilitats especials, només has de saber el que els hi agrada!

Pel que fa al Dwayne, li agrada el club d’striptease, menjar, la beguda, els espectacles i la bolera; si aconsegueixen tenir un 60% d’afinitat amb ell podràs aconseguir un cotxe ple de membres d’una banda que et farà costat.Els gustos de Bruce són la bolera, les begudes, menjar, el club d’striptease, espectacles, bromes i sortir en bot. Quan hagis aconseguit que el nivell d’afinitat sigui del 70% truca’l i el deixarà el seu Chopper.

Arreglar el motor: si el teu cotxe no arranca, simplement truca al 911 i es posarà en marxa sense problemes.
No pagar el taxi: Primer has de dir al taxista el lloc al que vols anar i quan estiguis a prop del teu destí trenca la finestreta i dispara a través d’ella, veuràs com el taxista corre atemorit sense cobrar.
Viatges ràpids: Si ja saps com ho has de fer per no pagar els viatges en taxi, aprofita’ls per anar d’un lloc a l’altra de la ciutat. És molt més ràpid que conduir tu mateix.
Dispara a la gent amb el canó d’aigua del camió de bombers: només has de robar un dels camions i divertir-te mullant a la gent.
Trucs amb el mòbil: Si marques algunes claus al mòbil del Niko aconseguiràs extres i bonus. Alguns d’aquests són:
Diners infinits: has de marcar (537) 215-44
Fer aparèixer un helicòpter Annihilator: (359) 555-0100
Canviar el clima i el temps: (468) 555-0100
Per aconseguir un primer grup d’armes: 4865550100
Per aconseguir el segon grup d’armes: 4865550150
Per aconseguir el mapa complet del joc, has d’anar a algun ordinador i ficar la direcció www.whattheydonotwantyoutoknow.com

Així de fàcil, només has de seguir aquests passos i convertir-te en el rei del GTA4!

Foto: Nicolasnova a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Trucs per GTA 4, aprofita’ls!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio