GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Wii

Triiviial per a Wii, noves categories i modes de joc

L’adaptació del clàssic joc de taula incorpora molts aspectes nous, prova’ls!
By , on 15 de març de 2011

Un joc per gaudir en solitari o amb tota la família

Són molts els jocs de taula que amb l’arribada dels nous suports tecnològics s’han adaptat i han saltat al món virtual. El Monopoli, el Cluedo o l’Scatergories… són alguns d’ells, però no els únics. Un dels últims trànsfugues cap a la xarxa ha estat el Trivial.

El Triiviial és l’aposta de Wii per adaptar el mític joc de preguntes i respostes a les noves (ja no tan noves) tecnologies. La temàtica base és la mateixa que el joc de taula: preguntes i respostes, però la resta ha canviat. Existeixen 8 categories de preguntes: art, música, cinema, gastronomia, història, geografia, ciència i esports; algunes d’elles coincideixen amb el joc original, d’altres són noves adquisicions. Tenim 4 possibles respostes i un temps concret per contestar.

Abans de començar a jugar, el joc ens preguntarà la nostra edat per ajustar la dificultat de les preguntes, tot i així, si comprova que contestem bé a pràcticament totes les preguntes anirà afegint paulatinament més dificultat. D’aquesta forma, la diversió està assegurada! Tot i així no et preocupis, només afegirà dificultat en aquells temes en que siguis bo, per això, si encertes totes les preguntes d’esports però et costa horrors contestar bé a les d’art, el joc només et pujarà el nivell del primer, mantenint la dificultat de les preguntes del segon.

A més de la rutina pregunta – resposta que ja tenia el trivial original, Wii ha incorporat altres complements que s’ajusten perfectament als comandaments i forma de jugar de tots els jocs Wii. Així, en algunes preguntes el jugador que mogui més ràpid el seu comandament Wii tindrà prioritat en la resposta i en d’altres es podran aconseguir punts addicionals si es balla al ritme de la música. Tot així és possible gràcies als sensors de moviment dels comandament, uns sensors que ens permeten jugar a la resta d’altres jocs.

A més, existeixen diferents modes de joc. Un mode individual, un altre de competició i fins i tot un per jugar en família, on tots els membres col•laboren per guanyar la partida i acabar-la a temps. Així, tens un tipus de Triiviial per cada moment.

Aquest títol forma part dels jocs socials que Wii ha comercialitzat en els darrers anys (SingStar, Guitar Hero…). Jocs que aposten per la interacció i la diversió amb el grup, ja sigui en família o amb els amics; i que fugen de la individualització que caracteritza la majoria dels videojocs. Per això, són jocs molt dinàmics, en els que no pots estar quiet ni un moment!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Triiviial per a Wii, noves categories i modes de joc”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio