GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Clàssics, Wii

Torna el Kirby, la boleta rosa més estimada

En aquesta nova edició, el regne dels fils, el Kirby ha estat transformat en un fil de llana
By , on 24 de febrer de 2011

Un clàssic entre els clàssic torna!

Qui no ha jugat algun cop amb el Kirby? Una boleta rosa molt valenta capaç d’enfrontar-se a un ampli ventall d’enemics i salvar pantalla rere pantalla els habitants dels diferents nivells. Gràcies a la seva força inhaladora el Kirbi és capaç de xuclar als seus enemics i transformar-los en un arma per atacar. Des de feia molts anys, quasi 10, Nintendo no treia una nova versió d’aquest mític personatge; però a partir del 25 de febrer podrem gaudir de les seves noves aventures. Es tracta de Kirby al regne dels fils, una versió en la que la boleta rosa es veurà abocada pel malvat Zur-Zir a un món de teixits, anomenat Textilia, on serà tranformada en un fil de llana. Allà Kirby haurà d’aconseguir reunir, nivell a nivell, els trossos de fil màgic que Zur-Zir a repartir per tot el món.

Però no caldrà que ho faci sola, ja que aquesta nova versió ofereix la possibilitat de introduir un segon jugador que portarà al príncep Hilvan. Junts, el Kirby i l’Hilvan hauran de tornar a unir les parts que formen el regne de Textilia. Es balancejaran per cremalleres, s’enganxaran a botons i descobriran zones secretes i objectes amagats. El fet que el Kirby estigui fabricat de llana es convertirà en un punt a favor pel protagonista ja que si aconsegueix el Meta Vòrtex podrà transformar-se en objectes molt variats. Així, podrem convertir al Kirby en un robot tanc, en un tren de vapor, un coet o un camió de bombers, amb tots els beneficis que aquesta tranformació comportarà.

Entre aventura i aventura, tots necessitem un descans i uns moments de relaxació. Per això, Kirbu compta amb la Plaça Edredó, allà està situada la seva casa, així com una tenda i una terrassa. Durant el joc aniràs trobat utensilis i objectes per decorar l’habitació del Kirby, de la mateixa forma, podràs anar a la tenda de mobles i teixits i adquirir nous elements.

Es tracta d’un joc per a tot estil de jugadors, des d’un públic més familiar on els pares i els nens poden jugar hores i hores sense avorrir-se fins els jugadors més experts, que segur descobriran tots els secrets que aquesta nova aventura al regne dels fils els depara. És el primer Kirby creat per la Wii, pel que l’expectació és màxima. Serà el pròxim 25 de febrer quan estarà a disposició de tots ¡No t’ho perdis i dóna’ns la teva opinió!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Torna el Kirby, la boleta rosa més estimada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio