GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘The Witcher 2’ es pot descarregar gratuïtament per a Xbox i Xbox One

El proper 5 de febrer ja no es podrà descarregar
By , on 26 de gener de 2016

witcher

El títol ‘The Witcher 2: Assasins of Kings’ ja pot descarregar-se de forma gratuïta per a la consola Xbox 360 fins al proper 5 de febrer a través de la store del videojoc. En tractar-se d’un joc retrocompatible, aquesta descàrrega gratuïta també permetrà que es jugui a ‘The Witcher 2’ en la consola d’última generació de Microsoft Xbox One.

Els fans de la saga de videojocs ‘The Witcher’ tenen l’oportunitat de descarregar gratuïtament el segon títol (Assasins of Kings) a través de la store del videojoc, una novetat que afavoreix als usuaris de la consola Xbox i la Xbox One. Val a dir que no és la primera vegada que el joc es converteix en gratuït ja que fa un any, al gener de 2015, ‘The Witcher 2’ va ser regalat als membres de Xbox Live Gold.

El joc ja està disponible a Espanya i, segons ha anunciat CD Projeckt RED, també a Estats Units, Canadà, Regne Unit, França i Alemanya. Els usuaris de les consoles de Microsoft que vulguin aprofitar la oportunitat per descarregar ‘The Witcher 2: Assasins of Kings’ hauran de donar-se una mica de pressa per aconseguir la seva descàrrega, ja que només es podrà accedir gratuïtament a aquest contingut fins el proper 5 de febrer.

Com a principal avantatge de descarregar el joc a través de la store oficial cap recordar que es tracta d’un dels jocs retrocompatibles de la marca. D’aquesta forma, ‘The Witcher 2: Assassins of Kings’ també podrà jugar-se en la consola d’última generació Xbox One. Per accedir al contingut n’hi ha prou amb accedir al basar de la consola i punxar a l’apartat que indica que pot comprar el joc ‘gratis’. Encara que a l’apartat de la web no indica la data exacta en la qual finalitzarà aquesta oferta, mitjans internacionals indiquen el 5 de febrer com a límit per a la descàrrega.

Imatge: mawel

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘The Witcher 2’ es pot descarregar gratuïtament per a Xbox i Xbox One”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio