GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

The Legend of Zelda: Skyward Sword, una entrega d’èxit

Els fets es situen abans de la història d’Ocarina of Time
By , on 30 de abril de 2012

És segurament un dels videojocs més aclamats per la crítica, que el situen molt a prop de la perfecció, sobretot per la facilitat i precisió d’ús de l’espada. The Legend of Zelda: Skyward Sword és un joc d’aventures creat per la Wii i desenvolupat per Nintendo Enternainment Analysis and Development amb la col•laboració de Monolith Soft.

Ja fa uns mesos que està al mercat i les impressions dels jugadors estan molt pròximes a les de la crítica, doncs és molt difícil trobar a algú a qui no li hagi agradat aquesta nova aventura de Zelda. El joc utilitza de forma obligatòria el perifèric Wii MotionPlus, pel que si decideixes adquirir-lo i no tens aquest complement, hauràs de comprar-lo!

Els fets d’Skyward Sword es situen abans d’Ocarina of Time. La història ens explica que fa molts anys, una deessa va salvar a la humanitat amb el poder de la seva lira i va crear la terra flotant d’Altàrea, un lloc en el que només es va poder salvar a alguns sers humans. Tot i així, a tots els humans se’ls atorgà un au enorme, anomenada Pelicaro, per tal que no caiguessin a les terres inferiors. Veiem que el joc comença amb el Link adormit quan el Pelicaro de Zelda el desperta per donar-li una carta en la que es concerta una reunió. Link va a l’efígie de la deessa per parlar amb ella. Després de buscar la seva au comença el Torneig Celeste, un torneig que guanyarà. Quan acaba i mentre està passejant amb Zelda, un remolí apareix al mig del camí i s’emporta a la deessa. A partir d’aquest moment el protagonista coneixerà al Fay, un personatge creat per la deessa per servir al Link. Junts baixaran a les terres inferiors i viuran centenars d’aventures.

Aquestes aventures es desenvolupen en tres escenaris diferents: el Bosc de Farone, el Volcán d’Eldin i el Desert de Lanayry. A més, el joc està dividit en tres parts o fases: La recerca de Zelda, on obtindrem la lira de la deessa; la Creació de l’Espasa Mestra, on Link haurà d’enfortir l’espassa divina amb les tres flames sagrades; i per últim, aconseguir el Cantar de l’Heroi, una fase en la que Link, per aconseguir la Triforça, necessitarà aquesta cançó. Quan et passis el joc d’aquesta forma podràs optar a jugar en el mode Heroi, una forma de joc molt més difícil.

Ja hi has jugat? Què t’ha semblat?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “The Legend of Zelda: Skyward Sword, una entrega d’èxit”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio