GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Consells

Texas Holdem: també per Mac

Gaudeix dels millors jocs des del teu ordinador
By , on 23 de febrer de 2010

 

Juga a poker amb el teu Mac

Juga a poker amb el teu Mac

Tot va començar com la majoria d’aficions. Un no sap que realment està presenciant un dels moments més importants de la seva vida. És com el primer pas, que mai recordaràs. El primer petó que mai tornaràs a fer. I sense saber-ho, una tarda de diumenge estava participant activament en el que es convertiria en el meu futur més immediat. Una manera de guanyar uns diners extra sense moure’m de casa i jugant al que més m’agrada: al Texas Holdem, una de les modalitats del poker.

Cada cap de setmana convoquem una partida de Texas Holdem entre el grup d’amics. Res d’abusar els uns dels altres. La nostra economia és molt limitada i tots ho sabem, per tant ens tractem amb amor i paciència. Així que les nostres apostes són de cèntims d’euro. Al final de la partida el que més ha arribat a guanyar pot comprar-se un paquet de xiclets. Però és una gran excusa per passar una bona estona amb els amics, fer bromes i parlar una mica de la vida, de les coses que ens preocupen durant la setmana.

Però amb l’ingrés d’un nou membre a la colla de tota la vida, tot va tornar-se més fosc. Vam intentar integrar-lo al grup de poker, però no respectava les normes pactades feia anys. No només volia apostar més del que hauríem pogut portar a la cartera, també va crear mal ambient a l’enganyar-nos per desprès quedar-se amb els nostres apreciats cèntims d’euro. No, persones que juguen brut no les volem. Naturalment aquesta situació era nociva per a tots els integrants, fins i tot per ell. I he de dir que en algun moment vaig sentir llàstima per aquella persona que més tard configuraria un autèntic filó econòmic.

La qüestió és que passades unes setmanes el nostre nou amic va aparèixer amb un portàtil de Mac. La veritat és que el fet no va passar desapercebut, tots vam sentir certa enveja (es podia veure per les mirades i ja sabeu que un Mac, és un Mac i un Mac portàtil, és una cosa per tornar-se boig) i cap de nosaltres va ser capaç d’entendre a que es deia tal acte. Aviat vam sortir de dubtes. L’amic ens va explicar que havia vist que erem una mica lents al poker i especialment al Texas Holdem, ja que acostumen a ser partides més ràpides de l’habitual. Però clar, ell no tenia en compte que jugar al poker per a nosaltres es tractava d’una excusa per continuar amb la nostra relació, era només un pretext.

Bé, el nostre amic, anomenat a partir d’ara com “x” ens va posar al dia en qüestions de partides de poker online a través de la casa d’apostes Bwin. Francament, tots ens vam quedar sorpresos i vam entendre el perquè d’aquell Mac… una partida de Texas Holdem i un Mac, el que podríem dir mac poker, una delícia per ell, un futur mitjà de vida per mi. Per fer-nos una demostració va decidir iniciar la seva sessió i astuta com ningú, vaig quedar-me amb l’usuari, per si mai em fes falta. Al principi no era capaç d’entendre gran part de les coses que veia, més que res perquè em semblava pràcticament ficció que fos possible jugar al poker online sense que ningú et prenès el pèl. M’equivocava, ja que és exactament igual que anar a Las Vegas (o així es representa al meu imaginari una bona partida de poker) i jugar una partida en viu i en directe. Tot net, cap jugada fora de dubte. Claredat des del principi.

Però la claredat del joc no significava que jo no anés a buscar venjança. Haver trencat l’harmonia del grup d’amics es mereixia un càstig dur. L’altivesa amb la que ens havia tractat mereixia un pla diabòlic, i qui millor que jo per pagar-li amb la mateixa moneda, i mai millor dit. Així que com que jo també tinc un Mac, Sr.X, tot i que no sigui un portàtil també puc jugar al poker online, muhahahaha. I així s’iniciava la meva venjança i objectiu número 1: guanyar-li totes les partides de poker que fos possible.

Abans em vaig registrar i per tal de fer-ho efectiu vaig haver de passar un tràmit de baixada del software adient pel meu Mac. Un cop fet… el món que tenia davant era pràcticament d’ensomni. Milers de partides, amb milers de participants. Només em feia falta trobar al meu amic Sr.X. En aquest punt va ser on vaig trobar el vertader problema al meu plantejament: on era? Com podia saber si en aquell moment estava jugant? Com m’havia deixat cegar per la sed de venjança i no havia caigut en aquell petit detall?

Tenia un problema i havia de trobar la solució. El meu honor estava en joc i… si sabia el seu usuari, només calia esbrinar la clau d’accés i tenia tota una vida per saber-ho. No va ser massa difícil, la veritat. Relacionant termes vaig donar amb la clau que obriria la porta de la meva venjança: Texas Holdem. Un cop dins del seu alter ego en qüestions de poker vaig passar-me tota la nit jugant, més aviat perdent. Vaig aconseguir perdre tantes partides que encara em costa creure-ho i quant més perdia, més ganes tenia de tornar a perdre. Vaig parar en el moment que em va semblar que ja s’havia consumat la meva venjança. Ben mirat, ja li havia fet la punyeta i ja havia perdut prou calerons.

I ja que hi era… per què no provar sort amb el meu compte? Em vaig deixar dur, i havia perdut tantes partides que per art de màgia vaig començar a jugar com una professional. Així és com vaig guanyar els meus primers 120 euros. Una nit, des de casa, escoltant música i còmoda davant l’ordinador. Què més puc demanar? Doncs l’ambició s’ha apoderat de mi i ja que trobar feina és molt complicat, tenir un ingrés extra no esta gens malament. En quant al meu amic Sr.X… sempre li estaré agraïda per la seva altivesa. Mai ha entès com va arribar a perdre 200 euros sense jugar, però bé, jo calladeta, i vosaltres també.

Foto: mac per fraserspeirs a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Texas Holdem: també per Mac”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio