GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Especials, PC

T’agrada el poker? Classifica’t per al WSOP amb Bwin.com

Guanya suculents premis en metàl.lic i arriba fins a la final
By , on 31 de maig de 2010

Tota l'emoció d'una partida real, comodament i des de casa teva

Jugar al poker ja no és només una qüestió d’oci, una manera de divertir-se o una opció fàcil per a passar el temps. Abans ens reuníem amb els amics al voltant d’una taula, conversàvem i guanyàvem algunes monedes simbòliques que significaven la nostra victòria. Guanyar diners no era l’objectiu principal. Amb la proliferació dels ordinadors domèstics aquesta tendència s’ha modificat substancialment. Un dels fenòmens que més a pressa es desenvolupen dins de les fronteres del món cibernètic és el poker on-line. Una manera ràpida i fàcil de fer-se amb alguns diners extra sense deixar de banda tota l’emoció d’una partida real.

Les reunions entre amics han passat a transformar-se en llargues tardes (o nits) enfront d’una pantalla, tractant de perfeccionar el nostre joc. Per si no ho havies pensat, els jocs de poker on-line tenen els seus avantatges, totalment adaptats als temps que corren. Per una banda, no fa falta que et desplacis a cap lloc, sinó que de manera fàcil i accessible és possible jugar des de la llar. Es més, aquest fet afavoreix el poder exercitar-se de manera continuada i sense interrupcions. Poc a poc veuràs com pots arribar a guanyar més diners dels que en un principi vares pensar. Però sens dubte, el gran punt positiu del poker on-line és l’ajuda extra que aquest suposa per a la nostra economia. T’invitem a que perfeccionis el teu joc de la mà de Bwin.com, el portal web perfecte per a desenvolupar el teu talent i endinsar-te a l’univers del poker on-line.

Una de les grans oportunitats que Bwin t’ofereix, és la possibilitat de participar en el millor i més gran torneig de tots els temps: el WSOP (World

El torneig per excel·lència

Series of Poker), que es celebra anualment a Las Vegas. Si vols saber com participar-hi i quins són els premis que pots guanyar, continua llegint. Descobriràs tot un món dedicar al joc on-line, podràs jugar amb en torneigs internacionals en línia i fer-te amb suculents premis. I si no ho creus, comprova-ho tu mateix.

El portal Bwin.com et dóna l’oportunitat de fer-te amb el braçalet del WSOP… o si més no intentar guanyar importants premis. Si participes al WSOP podràs emular l’anterior guanyador, Joe Cada, de tan sols 21 anys d’edat, que va arribar a Las Vegas gràcies a haver-se classificat dins de l’espai cibernètic. Si l’oferta t’interessa (i a qui no!) encara tens temps per començar a jugar, ja que Bwin ha tingut l’amabilitat de posposar el termini del 6 al 20 de juny. Així, fins al dia 20 pots participar diàriament per classificar-te i guanyar un gens menyspreable paquet de poker WSOP valorat en 15.000 dòlars. Tot, a través del portal Bwin.com.

Així, els quatre jugadors que hagin demostrat ser els millors mitjançant un sistema de competició i selecció arribaran a guanyar un paquet WSOP de 15.000 dòlars per anar a la final a Las Vegas. D’aquests diners, 5.000 $ estaran destinats a pagar l’allotjament dels onze dies d’estada que se us ofereixen (prorrogables si segueixes guanyant!), A més de les despeses de desplaçament. Els 10.000 restants, constitueixen en buy-in per a l’esdeveniment principal. Cada diumenge a les 20:00h (CET), a través del portal Bwin.com, es celebren les finals on-line.

Exemple de partida on-line

Acabem de parlar-te de la ruta clàssica de classificació que ofereix Bwin. No obstant això, no és l’única possibilitat per arribar al torneig WSOP. També tens l’oportunitat de classificar-te en els Freerolls WSOP a través dels WSOP de 200.000 $. Tant si has guanyat el braçalet WSOP com si no, les possibilitats d’arribar a classificar-te, hi són. Existeixen moltes maneres de guanyar els paquets de premis: des de participar en cadascuna de les fases de la classificació, utilitzar els punts Market de b’inside per efectuar el buy-in directe a una final determinada o accedir directament a la semifinal utilitzant el codi “WSOPSEMI” i aconseguir un punt de bonificació.

El torneig de poker més gran del món és un repte gens menyspreable, però no per això t’has de fer enrere. Pensa que els grans començaren un dia com tu, sense gaires garanties d’èxit. Però no deixaren que una derrota fora el fi del somni. Si el que vols es començar a treure rendibilitat al teu joc, recorda que Bwin.com no t’ho posa gens difícil. Soles t’has d’inscriure i començar a jugar amb participants de tot el món. Els diners vindran de seguida.

El torneig “$ 200k WSOP Qualifier” van començar el 22 de març i es prolongaran fins al 17 de juny. Per tan sols 2 $ pots accedir directament a la gran final pagant un buy-in de 93 $ +7 $. Cada final ofereix 10 paquets de premis i 50.000 $ garantits. Tots els usuaris que hagin guanyat un paquet WSOP en aquesta primera qualificació poden accedir directament al Freeroll, on es podran fer amb 5.000 $ per participar en el torneig benèfic Davant Up for Àfrica, que es disputa el 24 de juny i on podràs compartir joc amb les personalitats i estrelles més famoses del món del poker … t’imagines jugar amb els grans?

El poker, una divertida manera de guanyar uns diners extra

Com veus, els antics amants dels jocs de taula estan de sort: ja no cal sortir de casa per poder gaudir de totes les prestacions d’una partida de poker. El suport canvia, ens endinsem en un món virtual on les regles de la percepció es modifiquen. No obstant això, les sensacions són les mateixes. El fet de poder compartir les teves partides amb altres usuaris, d’apostar diners de veritat, de començar a guanyar realment, de viure el risc en la teva pròpia carn… fa que l’experiència sigui igual d’emocionant que la de qualsevol gran jugador del torneig WSOP de Las Vegas.

Bwin.com té tot allò que li demanem a un casino i molt més: la possibilitat de guanyar diners des de casa, de classificar-te per al millor torneig del món i de perfeccionar el teu joc. ¿Què més es pot demanar?

Diners per LarryKang en Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “T’agrada el poker? Classifica’t per al WSOP amb Bwin.com”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio