GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Stuntman: Ignition, tombarelles de professional

By , on 22 de setembre de 2008

Stuntman ha sortit ben parat d’un possible efecte de l’envelliment. El joc, desenvolupat per Paradigm Entertainment, va acollir elements de la primera entrega i d’aquella han passat ja sis anys. Tenim el joc de PS2 com a relíquia històrica i no fa tant temps. A més de molts dies i un canvi en l’equip de desenvolupament es va produir un salt de generació en el món de les videoconsoles. I tot això ve a conte donat que es va rebre aquest Stuntman Ignition amb cert escepticisme…

Benvinguts a Hollywood. Potser encara no ho sabeu, però en el joc que avui analitzem a Gameover.cat ens posem en la pell dels autèntics artistes de les pel·lícules d’acció, res més i res menys que desenvoluparem escenes d’especialista. I és que, com qui no vol la cosa, ens posem en el lloc d’acció de cintes com Cliffhanger, James Bond o Límit Vertical.

Ple de bon humor, Stuntman Ignition és un videojoc molt immersiu que es beneficia d’una bona durada. Al llarg de l’aventura efectuarem sempre les mateixes accions, però la varietat de les escenes i vehicles a conduir no ens deixen mai la impressió d’estar repetint de manera contínua les mateixes tombarelles.

[ad]

I aquest és un dels punts dèbils del joc, que només proposa sis pel·lícules. Se’ns demanarà patinar fins a un lloc segur, creuar enmig de dos vehicles, fregar-los o topar, utilitzar trampolins, posar un cotxe a dues rodes, destrossar decorats, fer estallar un camió, passar a través dels vidres, fer foc al nostre cotxe…

La jugabilitat, malgrat ser molt bàsica és accessible i el sistema de joc està molt ben pensat. Aixío que gaudeix i posa’t les piles perquè l’aventura està a punt de començar.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Stuntman: Ignition, tombarelles de professional”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio