GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Sony presenta un dispositiu de Realitat Virtual

L’empresa mostra un prototip del ‘Project Morpheus’
By , on 24 de març de 2014

L’empresa Sony ha presentat el seu ‘headset’ de Realitat Virtual per a la consola PlayStation 4, durant la sessió dedicada al “Futur de Playstation” en la cita de Game Developers Conference. De moment, la companyia només ha fet una mostra dels prototips amb els que està treballant per a poder canviar la forma de joc, en la que la Realitat Virtual arriba a casa.

La Realitat Virtual és la nova frontera a superar i una de les que es troba més concentrada en aconseguir es Sony, amb el seu Project Morpheus (Projecte Morfeo). En la fira Game Developers Conference ha presentat un prototip amb els que els assistents a l’event poden provar amb ‘demos’ de tècniques. Per la seva banda, Crytek, Epic o Unity ja han confirmat oficialment que els seus motors i tecnologies seran compatibles amb el nou dispositiu de Realitat Virtual de Sony.

El cap de Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, va ser confirmat a última hora com a conferenciant en l’anunci sobre el Project Morpheus i la presentació del nou dispositiu ‘headset’. El responsable de Sony ha subratllat la facilitat d’ús com un dels factors més importants, i ha esmentat que diversos estudis propis ja estan treballant en projectes de Realitat Virtual i que esperen que els tercers també recolzin i aprofitin el dispositiu.

El nostre prototip actual per Project Morpheus consisteix en una pantalla muntada en el cap amb una resolució de 1080p i 90 graus de camp de visió. Sensors giroscòpics i acceleròmetres muntats en la unitat cranial, així com la PlayStation Camera registren amb precisió l’orientació i moviment del cap, de manera que al rotar el teu cap, la imatge del món virtual gira intuïtivament en temps real. Project Morpheus també inclou la nostra nova tecnologia d’àudio 3D que recrea sons estereoscópics en totes les adreces i canvia en temps real depenent de l’orientació del teu cap.

Per últim, Sony ha deixat de banda els jocs per esmentar altres possibles camps d’aplicació del dispositu de Realitat Virtual, com poder fer tours virtuals per habitacions d’hotel abans de reservar-les. De moment, no hi ha jocs reals anunciats per Project Morpheus, i tampoc es coneix el preu aproximat amb el qual el model comercial arribarà al mercat. És molt possible que la companyia comparteixi més detalls la propera cita del sector, l’E3 al juny.

Imatge: Ian Muttoo

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sony presenta un dispositiu de Realitat Virtual”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio