GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Sony presenta la nova PlayStation 4

By , on 4 de març de 2013
PS Vita

La PS Vita

Ja s’ha presentat la PlayStation 4 i ha sigut un dels esdeveniments més importants en el món de l’entreteniment i els videojocs. Bé, no s’ha acabat de mostrar del tot perquè no s’ha vist com és l’aparell en sí, físicament. S’ha ensenyat el nou comandament, les seves novetats i alguns dels propers videojocs. Malauradament, tampoc s’ha informat sobre la data en què sortirà el mercat, de manera que hi ha molta especulació i rumors, però ha servit per crear expectació i presentar Sony com una de les empreses més importants a nivell mundial en videojocs.

En dues hores, el món va mirar a Nova York, on s’estava realitzant la presentació oficial de la PS4. En aquest temps, però, es va parlar, principalment, dels videojocs. Es van mostrar imatges dels futurs Killzone Shadow Fall, Knack (un spin off de InFamous) i Driveclub. A més, UbiSoft també va presentar imatges del seu nou projecte, Watchdogs, Square Enix va anunciar que està treballant en una nova edició de Final Fantasy i Blizzard va anunciar també que Diablo III arribarà a la consola. Amb l’arribada d’una nova PlayStation, una de les qüestions més destacades és la millora en els gràfics dels videojocs i, pel què s’ha pogut veure, els jocs tenen un realisme espectacular, les cares humanes semblen de debò, segur que serà una de les coses més celebrades una vegada surti al mercat.

Però la PlayStation 4 va més enllà dels jocs. També hi ha una part social molt important, perquè els creadors de la consola s’han volgut centrar en els jugadors com a pilar bàsic. Es podrà jugar als jocs de la PS4 també a la consola portàtil PS Vita, quelcom que no havia passat mai fins ara. A més, s’incorpora el núvol, com a forma de compartir informació i guardar les partides, per poder jugar posteriorment sense necessitat de haver de descarregar. Per tant, gràcies al núvol, es podrà interactuar amb altres dispositius mòbils, tot i que encara no s’ha acabat d’especificar quins.

Una de les novetats més importants de la PS4 és la socialització dels jugadors, que podran jugar conjuntament amb els seus amics, fent dels videojocs una nova experiència social. Es comparteixen partides, jugades, imatges a través de smartphones i tablets, com també a través de xarxes socials com Facebook. Mitjançant la PlayStation 4, els jugadors estan connectats entre sí a través dels seus videojocs. Per últim, el comandament té un botó de ‘Share’, per poder compartir els continguts i una càmera que encara no se sap quines tasques realitzarà. Poc a poc, es van coneixent novetats de la consola de Sony, però cal esperar per saber més coses, generant una impaciència i expectació a nivell mundial.

Foto de Blakespot a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sony presenta la nova PlayStation 4”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio