GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Sony llançarà dues edicions especials de PlayStation 4

La edició ‘Frozen’ i el pack ‘Blanc Glacial’ no seran disponibles a Espanya
By , on 24 de juliol de 2014

frozenLa consola PlayStation 4 ha aconseguit ser un èxit de vendes entre els aficionats als videojocs, amb més de 6 milions d’unitats venudes en menys de sis mesos des del seu llançament el passat mes de novembre. Fins ara, PlayStation 4 només estava disponible en color negre, però arran de les bones vendes Sony ha decidir llançar dues edicions especials per al mercat nord-americà i japonès. Ambdues edicions especials tindran una producció limitada i estan cridades a convertir-se en rareses de Sony.

Per la seva banda, el públic nipó podrà comprar la consola en color negre amb motius de la pel•lícula de Disney ‘Frozen’; que ha sigut un èxit a les taquilles d’arreu del món. Aquesta edició especial de PlayStation 4 inspirada en el film de Disney-Pixar ‘Frozen’ és exactament igual que l’original, però en la part superior inclou un vinil daurat d’Ana i Elsa a la part superior, les dues protagonistes del llargmetratge d’animació.

Aquesta versió de la consola ha estat anunciada pel 16 de juliol i només al mercat japonès i ja es pot reservar des de la web de Sony Japó; la versió de la consola amb els vinils de ‘Frozen’ tindrà un preu de llançament de 42.980 iens (uns 311 euros) més els impostos derivats per la compra. Val a dir, que aquesta edició només inclou com a novetat el vinil amb els personatges de ‘Frozen’ i no inclou cap tipus de marxandatge del film; essent simplement el mateix aparell disponible fins a la data però amb un dibuix de la pel•lícula que ha arrasat a les taquilles.

En canvi, els jugadors nord-americans podran adquirir la consola PlayStation 4 en el color negre original o en color blanc, anomenada ‘Edició Blanc Glacial’. Aquesta versió de la consola d’última generació de Sony inclourà l’aparell amb 500 GB de disc dur en color blanc, un comandament DualShock 4 en color blanc, una invitació per gaudir de PlayStation Plus durant un mes i el videojoc ‘Destiny’.

Encara no s’han donat preus específics per l’edició pel pack ‘Blanc Glacial’, però des de la pàgina especialitzada Computer and Videgoames (CVG) daten el llançament del pack pel 9 de setembre i únicament per al mercat nord-americà. Tot i així, des del portal s’ha afirmat que des del 17 de juliol, els jugadors podran gaudir d’una beta del videojoc ‘Destiny, inclòs en el pack ‘Edició Blanc Glacial’ de PlayStation 4, que Sony va confirmar en la mateixa presentació del joc.

Imatge: store.sony.jp/

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sony llançarà dues edicions especials de PlayStation 4”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio