GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Sony aposta per mantenir l’ecosistema de PlayStation

La varietat de títols es mantindrà a totes les consoles de Sony
By , on 16 de juny de 2014

La ciutat nord-americana de Los Angeles acuull un any més la Electronic Entertaiment Expo, més coneguda com Fira E3, una cita on es reuneix la indústria del videojoc per mostrar les novetats al sector. Durant quatre dies, la ciutat nord-americana s’omple d’activitats que serveixen com a aparador de les novetats que les principals companyies que operen amb videojocs estan desenvolupant per treure al mercat properament. En aquesta edició, la corrent principal es centra en avançar els títols que es faran els amos de 2015 o principis de 2016.

Com en cada edició de la Fira E3, les empreses Microsoft i Sony han aprofitat per avançar-se a la data d’inici oficial i han convocat a mitjans i aficionats a les tradicionals i multitudinàries conferències on presenten les novetats pròpies per a les seves consoles. Tanmateix, si l’any passat es recordat com l’edició on els dos competidors van presentar les seves consoles, la Xbox One de Microsoft i la PlayStation4 de Sony, aquest any el punt fort de les presentacions han sigut els futurs títols disponibles per a les consoles d’última generació.

Al matí el torn era de Microsoft, però a la tarda l’empresa Sony va avançar-se a la celebració de la Fira E3 i va presentar les seves novetats per a la consola PlayStation 4, que ha guanyat terreny a la seva principal competidora. En aquest cas, el mestre de cerimònies va ser el president de Sony Computer Entertainment, Andrew House, qui va parlar dels nous títols per a PlayStation 4, però també sobre el futur de la consola i la seva integració amb altres dispositius.

Els títols de videojocs esmentats per a PlayStation4 durant els propers mesos seran ‘Destiny’, ‘Battlefield HardLine’, ‘Far Cry 4’, ‘Dead Island 2’, ‘Mortal Kombat X’, ‘LittleBigPlanet 3’, ‘Batman: Arkham Knight’ i ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ com a obres amb més ressò entre el públic. Una llista que també deixa palesa el pes que tenen els jocs de les grans companyies en el futur dels dispositius PlayStation; perquè Sony si va parlar també de PlayStation 3 i la portàtil PS Vita.

En Sony no volen oblidar als milions d’usuaris que encara posseeixen la seva consola de sobretaula anterior. Tanmateix, l’empresa segueix apostant per dotar als jugadors de PlayStation 4 dels millors títols disponibles com es confirma amb l’anunci de la remasterització de ‘The Last of Us’, originalment per a PlayStation 3 i que ha arrasat als premis Oscars dels videojocs. Igualment, Sony Computer va presentar ‘The Order 1886’, una producció pròpia a mig camí entre l’època victoriana i el ciberpunk que arribarà a febrer de 2015.

Imatge: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sony aposta per mantenir l’ecosistema de PlayStation”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio