GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, PC, Videojocs

Shogun 2 arriba a les tendes el 15 de març

Amb motiu del llançament s’han organitzat dos campionats del joc, un a Barcelona i l’altre a Madrid
By , on 28 de febrer de 2011

Converteix-te en un dels nous senyors de la guerra del Japó!

10 anys després del llançament del mític Shogun per part de Creative Assembly, els seus creadors, arriba a les tendes el 15 de març la segona part; Total war: Shogun 2. Així, la saga torna als seus orígens i es situa al Japó del període Sengoku, un Japó medieval a l’inestable segle XVI. Allà, l’antic règim ha caigut, i el que abans era un país unificat s’ha dividit en una infinitat de clans enfrontats on els diferents Daimyos o caps es disputen el control del país.

Nosaltres serem un d’aquests Daimyio, un dels nou senyors de la guerra, i haurem d’aconseguir convertir-nos en el nou Shogun del Japó, unificant les regions en guerra. Per fer-ho haurem d’utilitzar tota la força militar, econòmica i de gestió de recursos que tinguem, a més de desplegar totes les nostres armes diplomàtiques. Només així, aconseguirem unificar tots els clans sota el nostre control. El joc comptarà amb un mode multijugador per un màxim de 8 participants, tindrà noves opcions a les campanyes i les batalles en temps real (bàsic i característic a tota la saga).

La demo d’aquest videojoc ja està disponible al web, però a més, els creadors de Shogun 2 han volgut fer una passa més a nivell de màrqueting i han convocat pels dies 4 i 5 de març un Weekend Total War. Així, durant aquest dos dies es durà a terme una competició d’Empire Total War en la que els participants podran provar de forma exclusiva la versió final i completa del Shogun 2. Aquesta competició es durà a terme tant a Barcelona (FNAC l’illa) com a Madrid (FNAC Callao).

Per els millors jugadors del torneig hi haurà sucosos premis, entre els que trobem:
1er premi (campionat en línia entre ciutats): Ordinador d’ata gama.
1er premi (campionat local): Sistema d’altaveus 5.1 Logitech, Targeta gràfica, Total War Shogun 2 edició de col•leccionista i un pack que inclou ratolí i teclat sèrie G de Logitech.
2on premi (campionat local): Targeta gràfica, Total War Shogun 2 edició de col•leccionista i un pack que inclou ratolí i teclat sèrie G de Logitech.
3er premi (campionat local): Total War Shogun 2 edició de col•leccionista i un pack que inclou ratolí i teclat sèrie G de Logitech.
Del 4t al 8è classificat (campionat local): Shogun 2 i un pack que inclou ratolí i teclat sèrie G de Logitech.

Per participar només has d’entrar al web de total war i inscriure’t abans del 2 de març! No et quedis sense plaça!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Shogun 2 arriba a les tendes el 15 de març”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio