GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

Segueix les pistes amb El Professor Layton a la Vila Misteriosa

El primer joc de la saga
By , on 14 de setembre de 2011

Passen els anys i, malgrat la amplíssima varietat de videojocs amb els quals compta la Nintendo DS, hi ha alguns ja que s’han convertit en autèntics clàssics difícils de treure del top de vendes. Un bon exemple són les aventures del Professor Layton i la vila misteriosa, una aventura gràfica que sembla que mai passarà de moda a la petita consola de Nintendo.

El joc creat per Level 5 situa el seu escenari a la població de Saint Mystère. Allà, el professor Layton i Luke, el seu incondicional ajudant, sempre curiós i motivat per resoldre tots els casos. Layton no és un professor qualsevol, i el seu reconeixement aconseguit amb una gran professionalitat al més pur estil britànic fa que li arribi un encàrrec del tot misteriós i emocionant.

Una rica comptessa vídua té un important cas per resoldre al voltant de la mort del seu marit, el varó Reinhold, i la seva gran fortuna. La vila misteriosa Saint Mystère és una de les seves grans propietats i entorn a ella succeïrà tota la trama. La clau del joc es centra en els puzzles, per molt que ens sorprengui, que ens anaran guiant i ens permetran avançar.

La originalitat de Level 5 en crear aquesta senzilla però apassionant història va tenir ràpid el seu reconeixement amb les bones vendes aconseguides al Japó, abans d’arribar a Europa. Des d’aleshores ja han passat quatre anys i el joc continúa estant entre els més venuts de la Nintendo DS.

La qualitat de les imatges, els gràfics, els escenaris… és un aspecte molt apreciat per tots els usuaris, així com un sistema de joc molt intuïtiu que et permet centrar-te en la història sense haver de barallar-te amb la consola o amb les funcionalitats del joc.

En total, comptant les entregues per a Nintendo 3DS, ja són cinc jocs els que formen la saga actual, dels quals aquest en va ser el primer i la gran sorpresa. Els darrer, Professor Layton i la màscara miraculosa, suposa encara un salt més de qualitat per al joc, que arriba al món de les tres dimensions per a fer-ho més real i proper al jugador.

Sense cap mena de dubte, es tracta d’un dels videojocs que ha revolucionat el mercat de les consoles portàtils i que demostra que moltes vegades en la senzillesa estan les millors creacions.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Segueix les pistes amb El Professor Layton a la Vila Misteriosa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio