GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Science Kombat’: arriba la baralla més èpica dels genis de les ciències

Defensa les teories científiques a base de cops
By , on 12 de abril de 2016

Els genis de les ciències ja no prefereixen resoldre les seves disputes científiques amb arguments, sinó amb l’idioma universal dels cops de puny. Aquesta és la base de ‘Science Kombat’, un videojoc d’estil retro on els jugadors poden escollir entre alguns dels genis més coneguts del camp de les ciències per dur a terme una èpica lluita científica al més pur estil dels primers ‘Street Fighter’.

Una broma que se’n va de les mans acostuma a donar mals resultats… però sempre hi ha una excepció a la regla i aquest videojoc n’és un bon exemple. El que va començar com una col•lecció de GIFs en els quals alguns dels majors genis científics de la història es convertien en lluitadors construïts a força de píxels s’ha transformat en un videojoc de lluita real per a navegadors.

A ‘Science Kombat’, cada personatge compta amb atacs especials basats en les teories i en els descobriments que han realitzat. Així, a través del seu propi treball poden enfrontar-se als seus oponents. Per exemple, Einsten es mou a la velocitat del raig utilitzant la teoria de la relativitat, Stephen Hawking tira mà d’un forat de cuc per teletransportarse, Darwin passa per totes les fases de l’evolució humana en un èpic combo i Newton utilitza, com no, una poma per copejar als seus rivals en el combat.

L’artista brasiler Diego Sanches va crear ‘Science Kombat’, un projecte que portava als científics més coneguts de la història a barallar com els protagonistes de ‘Street Fighter’ seguint l’estil de les primeres edicions del joc. A ‘Science Kombat’ pots trobar a Charles Darwin, Einstein, Hawking o Marie Curie convertits en personatges guerrillers gràcies a la mà de Sanches, qui han estats traslladats en forma de videojoc gràcies al realitzador Di Giacomo Rocha.

El projecte va néixer gràcies a la publicació científica brasilera Superinteressante Magazine, que també ha estat la publicació en la que s’ha mostrat el joc. El videojoc ‘Science Kombat’ ja està disponible i pot jugar-se en navegadors dins del lloc web de la revista Superinteressante i manejar a Pitàgores, Darwin o Newton, entre uns altres grans genis de les ciències. Quin és el teu preferit?

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Science Kombat’: arriba la baralla més èpica dels genis de les ciències”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio