GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Wii

Saps què és la Wii U?

La nova consola de Nintendo inclou una pantalla tàctil al seu comandament
By , on 23 de novembre de 2011

Ja queda menys perquè es posi a la venda una de les novetats més esperades pels amants de Nintendo. Si encara sembla que va ser ahir quan la companyia sorprenia a tots amb un tipus de comandament que trencava amb tots els models anteriors, Nintendo es torna a reinventar i ho fa de la mà del seu nom comandament, Wii U. La successora directa de Wii no estarà a les tendes fins a meitats de l’any que ve, però ja són moltes les persones que conten els dies que falten per poder tenir-la entre les seves mans. Què? Què encara no saps el que és la Wii U? No et preocupis, nosaltres t’ho expliquem!

Ja queda menys per l'esperat llançament

Per poder entendre el perquè d’un nou comandament és vital que coneguem una sèrie de dades. El nom Wii ve de la paraula en anglès ‘We’, que vol dir ‘Nosaltres’; amb aquest nom, Nintendo pretenia deixar clara la possibilitat de jugar en grup o amb el mode multijugador. Tots coneixem el gran èxit i acollida que va tenir la nova creació, però potser desconeixem quines van ser les seves crítiques. Un dels principals comentaris negatius giraven en torn al mode de joc individual que, segons els retractors, estava poc desenvolupat en comparació amb altres sistemes de la competència. Per això, en la seva nova versió, Nintendo ha volgut deixar clar que el mode individual és, per ells, una forma de joc tan important com la de multijugador, per això, el nou nom recull l’antic ‘We’ i el nou ‘You’. Com a resultat, Wii U.

La gran novetat d’aquesta videoconsola és el seu comandament i és que incorpora una pantalla tàctil de 16:9, tot i que manté els botons de control tradicionals. Amb aquesta nova pantalla, els límits que hi podia haver entre el televisor, el jugador i el comandament desapareixen ja que aquest últim es converteix en una segona pantalla. Evidentment, la càmera digital inclosa al comandament no podia faltar.

El sistema Wii U serà compatible amb el Wiimote i la Wii Balance Board, tot i que no amb els perifèrics de la Nintendo GameCube. Pel que fa a alguns conceptes tècnics, les seves dimensions seran de 26,67 cm x 17,27 cm x 4,57 cm i els seus discs òptics, anomenats ‘iDensity’, s’introduiran per una ranura situada a la part frontal de la consola. Alguns dels jocs que estaran disponibles en aquesta nova plataforma seran el Assassin’s Creed, el Tekken, el New Super Mario Bros o el Mario Kart Wii U.

Què et sembla aquesta novetat de Nintendo? També esperes amb impaciència el seu llançament?

Imatge | ze_bear

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Saps què és la Wii U?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio