GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Rocket League’ arriba a Xbox One el proper 17 de febrer

Els usuaris podran jugar a un híbrid de conducció i futbol
By , on 11 de febrer de 2016

rocket

El desenvolupador independent i editor de videojocs Psyonix ha anunciat que ‘Rocket League’ estarà disponible per a la seva descàrrega digital en Xbox One, el proper 17 de febrer. D’aquesta forma, els usuaris de la consola de Microsoft podran gaudir a partir del proper 17 de febrer d’un videojoc híbrid i esbojarrat que combina el futbol amb la velocitat i amb l’ús de vehicles que aconsegueixin marcar gol en la porteria rival.

Completament adaptat al format ‘tot en un’ del sistema de Microsoft, ‘Rocket League’ ofereix els mateixos continguts, millores i característiques disponibles que ja han pogut tastar els usuaris de PlayStation 4. No obstant això, la versió per a Xbox One de ‘Rocket League’ no es vol quedar només en això; i és que els seus creadors han anunciat que el videojoc indie ve replet d’exclusives i bonificacions dels nous vehicles.

El títol ‘Rocket League de Psyonix combina dos gèneres populars dels món dels videojocs: el del futbol i el de conducció. Els jugadors han de fer front a un demencial partit de futbol on han de combinar les seves habilitats com a esportistes amb el de les seves dots davant d’un volant per poder marcar un gol. I és que aquest videojoc híbrid i esbojarrat combina a la perfecció la tàctica dels e-sport amb la velocitat i l’adrenalina que es desprèn de conduir un bòlid.

Aquests ingredients l’han convertit en un dels jocs més venuts el passat any, arribant a comptar amb una comunitat de més d’11 milions de jugadors. La nova versió per Xbox One estarà disponible en el seu format digital en el sistema d’entreteniment informàtic PlayStation 4 per mitjà de la xarxa i Windows PC a través de Steam. Tot i que la seva versió per a la consola de Microsoft no estarà disponible fins al dia 17, la companyia ha recollit els 10 millors gols de ‘Rocket League’ en un vídeo desenvolupat a través de la seva versió beta.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Rocket League’ arriba a Xbox One el proper 17 de febrer”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio