GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PC

Risen 2: Dark Waters no arribarà fins a l’agost

La versió per PC estarà disponible el pròxim 27
By , on 23 de abril de 2012

Males noticies pels que esperaven amb ganes el llançament de Risen 2: Dark Waters i és que Deep Silver ha anunciat que el llançament de les versions per Xbox 360 i PS3 es retardaran fins el 3 d’agost. Això si! No tot és negatiu! La versió per a PC mantén la seva data de sortida, així que el pròxim dia 27 ja podrem gaudir en casa de tota l’emoció del videojoc. A més, el podrem adquirir a les tendes i a través de descàrrega.

Per tal de compensar als jugadors que pensaven adquirir alguna de les primeres dues versions d’aquest videojoc pirata, l’empresa a decidit incloure contingut addicional pel llançament de l’agost. Quin? Doncs un episodi extra anomenat ‘El temple de l’aire’, que ens proporcionarà unes quantes hores més de joc en les que ens haurem d’embarcar per descobrir un temple perdut, font de la màgia de l’aire. I és que quan ens adonem que Eldric ha estat vist a Antigua haurem de seguir el seu rastre per trobar la Illa de la Tempesta, on es troba el temple de l’aire. Aquesta missió extra anava a ser un contingut descarregable addicional, però per tal de minimitzar el malestar dels jugadors s’ha ofert de forma gratuïta.

Pel que fa a l’argument central del videojoc, la Inquisició enviarà a l’heroi en la recerca d’una solució per acabar amb unes monstruoses criatures marines que molestes a les companyies navals i que estan tallant els subministres de les illes. Tot apunta a que els pirates saben com parar-los però sembla que no estan molt disposats a ajudar. Risen 2 incorpora noves característiques per aconseguir una major diversitat. Així, a partir d’ara es podran usar armes de foc i unes noves habilitats anomenades ‘trucs bruts’, amb els que es podrà confondre a l’enemic durant el combat.

Esperem que aquest retard en el llançament de Risen 2: Dark Waters sigui en benefici de la qualitat del videojoc i que s’acabin de perfeccionar els detalls que sembla no estaven llestos per el mes de maig. Aquest retràs en l’entrega, tot i amb el contingut extra, farà que els jugadors es mirin amb lupa tots els detalls i que critiquin qualsevol errada de qualitat. Veurem doncs, d’aquí uns mesos, quin és el resultat.

Quin creus que serà el resultat? De seguida que surti a la venda, no oblidis comentar-nos les teves impressions!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Risen 2: Dark Waters no arribarà fins a l’agost”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio