GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Rise of the Tomb Raider’ per a PC arribarà al mercat el 29 de gener

El preu del joc serà de 49,99 euros
By , on 8 de gener de 2016

Les empreses Square Enix, Eidos i Crystal Dinamics ha anunciat que ‘Rise of the Tomb Raider’ arribarà el 29 de gener per a usuaris de PC Windows, després que en el mitjà Steam es filtrés de forma no oficial el mes de llançament. Després del seu llançament per a consoles Xbox, el videojoc protagonitzat per la popular heroïna Lara Croft arribarà a PC amb algunes novetats.

Entre aquestes novetats s’inclouen la compatibilitat amb Windows 10, l’increment de la resolució fins a 4K i a més serà el primer joc que inclogui l’última tecnologia VXAO, desenvolupada en col•laboració amb NVIDIA. El títol ‘Rise of the Tomb Raider ha estat nominat en els Game Awards com a millor joc d’acció i aventures, i aclamat per la crítica mundial; per lo qual, els jugadors de PC no han de desaprofitar l’oportunitat de gaudir d’aquest títol.

En aquest lliurament, després de descobrir un antic misteri, Lara ha d’explorar les regions més remotes i perilloses de Sibèria per trobar el secret de la immortalitat abans que ho faci una despiatada organització coneguda com Trinitidad. La protagonista, dirigida pel jugador, haurà de recórrer a el seu enginy i les seves habilitats de supervivència, formar noves aliances amb altres personatges, i finalment abraçar la seva destinació com Tomb Raider.

Un argument gaire innovador? No, ja que es tracta de la seqüela del ‘reboot’ que Square Enix, Eidos i Crystal Dinamics van llançar al mercat al 2013, amb un desenvolupament similar. En la línia clàssica de la saga, ‘Rise of the Tomb Raider’ barreja plataformes i tirotejos, amb un desenvolupament intens i una gran feina en l’apartat gràfic. A més, l’escenari compta amb nombroses seccions obertes per posar a prova les habilitats d’exploració i supervivència de Lara Croft.

La versió per a PC de ‘Rise of the Tomb Raider’ estarà disponible en tendes i a través de descàrrega digital el 29 de gener a un preu recomanat de 49,99 euros. També hi haurà una edició col•leccionista, que inclou una edició de luxe del joc amb passada de temporada, una figura de Lara Croft de 30cm, una rèplica del diari i el collaret de Lara, i una caixa metàl•lica. Aquesta edició col•leccionista estarà disponible a botigues i a la tenda online de Square Enix, “en unitats molt limitades”, al preu 129,99 euros.

Imatge: Joshua | Ezzell

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Rise of the Tomb Raider’ per a PC arribarà al mercat el 29 de gener”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio