GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Qui és Linkle? El nou personatge femení de l’univers Zelda de Nintendo

Linkle arribarà a ‘Hyrule Warriors: Legends’
By , on 27 de novembre de 2015

linkle

Un nou personatge podria incorporar-se a l’univers de ‘The Legend of Zelda’ de Nintendo, confirmant-se que apareixerà en el proper ‘Hyrule Warriors: Legends’ per a consoles Nintendo 3DS. Es tracta de Linkle, un personatge femení que guarda moltes similituds físiques i de nom amb el protagonista de la saga de videojocs ‘The Legend of Zelda’.

La desenvolupadora Nintendo no ha volgut confirmar si Linkle és un clon o un personatge que serà completament diferent a l’heroi de ‘The Legend of Zelda’, però el sorprenent aspecte i la similitud amb el nom del protagonista no han deixar indiferents a ningú. Segons el president de Nintendo, Satoru Shibata, Linkle és una nena que viu en un petit llogaret ple de cucos.

Encara que aquest personatge femení ja havia fet la seva aparició en algunes publicacions antigues i hi havia rumors que assenyalaven la seva incorporació a la saga de videojocs, mai abans havia entrat en l’univers Zelda de Nintendo. La única seguretat que es té és que la companyia nipona ha confirmat la seva existència durant el seu últim Nintendo Direct, on Nintendo ha ofert les últimes novetats sobre els seus videojocs i on també ha homenatjat al mort Satoru Iwata, el cèlebre president de la companyia.

L’arribada de Linkle també ha estat oficial fora de l’event de Nintendo Direct, doncs també ha estat presentada ja a través de les xarxes socials, més concretament des del Twitter. La companyia de videojocs ha publicat un tuit des del seu usuari @NintendoAmerica en el que es mostrava un parell d’imatges de Linkle acompanyades del text “un nou personatge femení jugable anomenada Linkle entra a l’univers Zelda a ‘Hyrule Warriors Legends”.

Linkle, amb dues ballestes en mà i gran habilitat per pegar puntades, apareixerà en el proper joc 3DS ‘Hyrule Warriors: Legends’, que s’estrenarà el 25 de març de 2016. Igual que Link té el seu ‘spink attack’, la seva versió femenina també posseeix un cop circular similar, que realitza recolzant una de les seves ballestes en el sòl i girant entorn d’ella. Com la resta de personatges de la saga, Linkle portarà penjada al coll una brúixola. De moment, Linkle serà un personatge amb el qual es podrà jugar exclusivament en aquesta versió del títol per Nintendo 3DS.

I quan podrem gaudir del nou personatge de l’univers Zelda? Haurem d’esperar al llançament de ‘Hyrule Warriors: Legends’, que arribarà al mercat a la primavera de 2016. Per aquestes dates també es disposarà d’una edició limitada en un pack que inclourà una brujula-rellotge al costat del joc en format físic per a consoles Nintendo 3DS.

Imatge: @NintendoAmerica a Twitter

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Qui és Linkle? El nou personatge femení de l’univers Zelda de Nintendo”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio