GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PSP

PS Vita a Europa: data de llançament confirmada

By , on 20 de octubre de 2011

Fa apenes uns dies es donaven a conèixer les dades de reserves de la nova portàtil de Sony al Japó. Les botigues nipones han començat a admetre reserves de Playstation Vita recentment i la passió dels japonesos pels nous gadgets aviat ha esgotat les unitats que estaran disponibles al desembre. Com deiem, el model de la consola més sol·licitat dels dos disponibles (3G + Wifi o Wifi) és l’opció amb 3G, segons la botiga japonesa Sinobi. I és que un 66 per cent de les reserves realitzades pertanyen a aquest model que permet connexió permament a Internet, i el percentatge restant a les consoles amb només Wifi.

La nova portàtil de Sony arribarà a Europa l'any vinent i al preu ja anunciat

Doncs bé, ara Sony segueix destapant més cartes en aquest joc de poker de presentació de la seva esperadísima portáti. I es que ha anunciat per fi la data de llançament oficial de la PS Vita a Europa. Com podem intuir la companyia nipona comença la seva marxa cap a les botigues el 17 de desembre d’aquest mateix any, tanmateix, poc després arribarà al nostre país.

Es mantenen els preus comentats fins ara, però abans hi havia una tènue llum d’esperança que ens convidava a somiar amb un canvi equitatiu dòlar-euro. Com podeu imaginar no ha passat així, i la PS Vita arribarà amb un preu de llançament de 250 euros per al model WiFi, i 300 euros per al 3G. Sobre el preu d’aquest últim servei al nostre país no s’ha comentat absolutamante res, de manera que caldrà esperar als anuncis de les operadores.

Es perdrà una campanya nadalenca que li hauria anat molt bé i en la què Nintendo 3DS pot fer molt de mal, i és que Europa, Estats Units, Canadà i Llatinoamèrica no rebran la portàtil PS Vita fins al 22 de febrer. Així que molt al nostre pesar, encara caldrà esperar uns mesos per tenir entre les nostres mans la nova consola de Sony.

Des del seu anunci s’ha convertit en una de les consoles més desitjades, i és que més enllà de la potència, Sony sembla haver après dels errors comesos amb PSP i PSP Go, de manera que fins i tot ha aconseguit trencar els esquemes establerts venent la versió digital descarregable més barata que la física.

Quedarà per veure si jocs com “Super Mario 3D Land” són els asos del Texas Holdem de Sony amb prou força per guanyar la partida a l’expectació generada al voltant de PS Vita. Els que han tingut ocasió de provar la consola asseguren que s’han quedat amb un excel·lent sabor de boca. Esperem que sigui veritat.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “PS Vita a Europa: data de llançament confirmada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio