GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Esports, Videojocs

Pro Evolution Soccer 2010

Millores gràfiques d'un joc massa continuista
By , on 9 de desembre de 2009
Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010

Parlar de PES, o Pro Evolution Soccer, era fa uns anys parlar del referent dels videojocs de futbol de tot el mercat. Molts havíem gaudit anteriorment amb les entregues de FIFA per a la Super Nintendo però ens havíem cansat de fer gols per l’escaire amb facilitat i de repetir les mateixes jugades.

És aleshores quan va aparéixer la primera entrega de PES, un joc que ens oferia moltes més possibilitats. Moviments diferents, fintes, més flexibilitat i jugabilitat a les passades, passades en profunditat, gols des de totes les bandes, més dificultats per a guanya fins i tot en el mode senzill, i una caracterització molt més bona dels personatges.

El joc ha anat evolucionant any rere any i ara sembla que està estancat. Així ho confirmen molts aspectes del Pro Evolution Soccer 2010 que va sortir al mercat fa uns mesos. Mentiria si no el recomanés perquè em continua agradant, però també és cert que té massa similituds amb els anys anteriors.

Les principals millores que trobareu resideixen a l’apartat gràfic, amb detalls com el moviment de les samarretes, l’expressió de la cara, les ombres dels jugadors i la pilota… Només veient de lluny els jugadors ja podem veure si es tracta de Xavi, Messi, Cristiano Ronaldo, Agüero o Kaká, i si veiem la caracterització de prop cada cop semblen més reals. Els estadis també són una de les millores, amb més acabats, detalls, un públic més real que a versions anteriors i un ambient més interessant del partit.

Però la resta compta amb moltes coses semblants al de 2009. Els jugadors mantenen la seva posició molt recta, poc real, quan corren. Els modes de joc són també similars, fins i tot diria que gràficament menys vistosos. Molts jugadors també han criticat el porter, que està molt limitat en moviments, sobretot si provem el mode manual i intentem controlar-ho, cosa que no recomano.

Tot plegat podem parlar d’un bon videojoc de futbol però que, malgrat les bones millores gràfiques, no deixa de ser una continuació dels anys anteriors. Per la seva banda, FIFA continua avançant a bon ritme des que va estrenar nou motor i ja hi ha qui el prefereix davant el PES, que ja no està als seus anys daurats.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Pro Evolution Soccer 2010”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio