GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3

PlayStation 4 supera els 20 milions d’unitats venudes

Sony dobla les vendes respecte a la Xbox One
By , on 17 de abril de 2015

Els responsables de Sony ha anunciat que la seva consola PlayStation 4 ha sobrepassat els 20,2 milions d’unitats venudes a tot el mon, un nombre que reflecteix de forma molt clara que la consola de nova generació de Sony està guanyant la partida a la seva rival, la Xbox One de Microsoft. Segons una nota de premsa de la companyia, aquest mes de març més de 20 milions d’unitats haurien arribat als consumidors.

Tot just fa un any, Sony va fer un comunicat en el que anunciava que la seva nova consola havia aconseguit unes vendes superiors als 6 milions d’unitats en menys de 6 mesos des del seu llançament. Amb menys d’un any i mig de vida, la consola PlayStation 4 ha aconseguir un volum de vendes equivalent als 20,2 milions d’unitats venudes a tot el món. Una noticia que ha estat molt ben rebuda a Sony però que no ha comptat amb les mateixa acollida a Microsoft, ja que la seva consola next-gen Xbox One ha superat recentment els 10 milions d’unitats.

D’aquesta manera, PS4 ha aconseguit superar les vendes de la consola PlayStation 3 en el mateix període de temps comercial de manera absoluta, confirmant el gran interès que desperta entre els usuaris la nova generació de consoles. Tanmateix, des de l’empresa japonesa ja van advertir que seguirien apostant per mantindre l’ecosistema de consoles PlayStation en totes les seves varietats, des dels models previs a la new-gen fins a les consoles portàtils.

Les excel•lents dades de vendes de la nova consola PlayStation han tingut una bona acollida dins de l’empresa. Per la seva banda, Andrew House, president de Sony Computer Europe, ha confirmat les previsions de Sony des de la GDC 2015 que ha tingut lloc Sant Francisco. Al respecte, House ha explicat que la companyia japonesa tractarà de seguir oferint “experiències d’entreteniment úniques” als jugadors.

Per últim, just en la fira GDC 2015 PlayStation ha assenyalat l’espai de temps en el qual traurà a la venda Project Morpheus, el seu projecte d’ulleres de realitat virtual, i que presumiblement veuran la llum en la primera meitat de 2016. Els responsables de l’empresa confien en la bona acollida que tindrà el seu model de realitat virtual, que s’espera que sigui la promesa nova revolució dins del món dels videojocs.

Imatge: Leon Terra

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “PlayStation 4 supera els 20 milions d’unitats venudes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio