GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, ps3

Play Station Move arribarà a la tardor de 2010

Tindrà un preu inferior als 100 euros
By , on 11 de març de 2010

Play Station Move

Segurament serà un dels gran llençaments de 2010 en el món de les videoconsoles. Fa uns anys, tots ens sorpreníem quan la Play Station 2 ens oferia jocs que, a través d’una càmera, llegia els nostres moviments i ens permetia moure’ns pel menjador, fer boxa, fer tocs de pilota o altres.

Això no va ser res, doncs ens esperava la Wii. L’arribada de la videoconsola de Nintendo va ser un autèntic furor. Amb un preu molt més reduït que les seves rivals, Play Station 3 o Xbox 360, la Wii incorporava un comandament amb el qual podíem jugar sense fils gràcies al detector de moviments del comandament. Així han anat sortint jocs, entre els quals el Wii Sports o les diferents versions de jocs de l’amic Mario Bross han estat algunes de les més venudes, entre d’altres.

Doncs bé, prepareu-vos perquè arriben més novetats. Nintendo pot començar a tremolar perquè ja està aquí Play Station Move, un comandament basat en la tecnologia que ha fet poderosa a Wii que ara Sony pretén millorar amb aquest comandament per a la Play Station 3.

Ja s’ha fet la seva presentació oficial davant de més de 300 peridiodistes -perquè us feu una idea de l’interès que ha despertat-, i les empreses que han pogut fer un test inicial confirmen que té moltes possibilitats. Estem parlant d’un comandament amb una línia elegant com la PS3 que va acompanyat d’un segon aparell per la mà esquerra amb el qual podrem controlar més opcions. el PS Move té un funcionament similiar al comandament de la Wii, però en principi la seva tecnologia el fa més precís, amb una detecció més bona dels moviments.

Dos elements a sumar respecte la Wii és la compatibilitat de PS Move amb PS Eye i la seva integració amb la realitat augmentada. Però, en termes generals, tots dos perifèrics són molt semblants. Cal pensar, això sí, que també dependrà molt dels videojocs que apareguin per tal de poder utilizar-lo, i si podran mantenir la qualitat dels gràfics actuals amb la opció de jugar amb PS Move.

El perifèric de Sony ja té data de sortida, serà a la tardor de 2010, encara que no s’ha avançat quin dia concret. El preu també és orientatiu, però se sap que estarà per sota dels 100 dòlars. Només cal esperar i veure si aquest cop Sony li pot donar una bona clatellada a Nintendo amb la seva nova joguina.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Play Station Move arribarà a la tardor de 2010”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio