GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Oberta la selecció per als III Premis PlayStation

PlayStation premia els millors jocs ‘indies’
By , on 22 de juliol de 2016

ps

Sony Espanya ha anunciat l’arribada de la III Edició dels Premis PlayStation, un esdeveniment que té com a objectiu recolzar el desenvolupament de videojocs independents, originals i de qualitat fets al nostre país. Des d’aquest dilluns i fins al proper 31 d’agost poden consultar-se tots els detalls de la tercera edició dels guardons i participar en els premis que organitza la companyia.

Els desenvolupadors independents poden inscriure’s en un total de 6 categories diferents llançades per Sony Espanya. Tanmateix, els organitzadors del concurs han confirmat que hi haurà un premi principal per al ‘Millor Joc de 2015’ i cinc guardons secundaris al ‘Joc Més Innovador’, al ‘Joc amb el Millor Art’, al ‘Millor Ús de Plataformes PlayStation’, al ‘Millor Joc Infantil’ i al ‘Millor Joc per a la Premsa’, categoria en la qual podran votar els mitjans més importants del sector.

El guanyador del Premi PlayStation a el ‘Millor Joc de 2016’ rebrà un premi en metàl•lic de 10.000 euros per finançar el projecte, kits de desenvolupament de PlayStation 4 (PS4) i un espai físic en la Factoria Cultural: Viver d’Indústries Creatives de Madrid. L’objectiu d’aquest concurs per triar els millors jocs indies és que l’equip desenvolupador guanyador pugui treballar en el projecte de joc durant un total de deu mesos.

Així doncs, el millor premi d’aquesta edició podrà ser portat a la realitat de forma professional, comptant a l’hora amb la publicació del joc en PlayStation Network para PS4 i una campanya de promoció i màrqueting en mitjans propis valorada en 200.000 euros. No es tracta d’un premi, sinó de tota una oportunitat per a saltar a la industria dels videojocs de forma professional i amb un gran equip del sector recolzant-ne el joc.

Els Premis PlayStation formen part de PlayStation Talents, el pla de suport al desenvolupament local de SCE Espanya. L’any passat es van presentar més de 150 projectes de diferents temàtiques i el guanyador del Premi PlayStation a el ‘Millor Joc de 2015’ va ser l’estudi Píxel Cream, amb el seu ‘Way of Redemption’, una combinació perfecta entre joc d’esports i acció amb tocs MOBA resultant en un nou gènere MOSA (Multiplayer Online Sport Arena).

Val a dir que ‘Way of Redemption’ planteja una infinitat de partides frenètiques amb una acció trepidant i altes dosis de competitivitat entre els jugadrors; doncs el millor joc indie del 2015 permet que fins a quatre jugadors simultàniament la partida. Descobreix el teu propi camí per guanyar-te la redempció dels déus destruint el portal enemic amb potents llançaments de pilota.

Principals requisits per participar

La III Edició dels Premis PlayStation està dirigida a petits estudis, universitaris i joves desenvolupadors espanyols, així com empreses espanyoles que hagin facturat menys de 100.000 euros el passat any 2015. L’únic requisit que han de reunir els equips inscrits als premis és estar integrats per, com a mínim, un dissenyador de jocs, un programador i un artista (acreditant els seus currículums).

El termini per presentar els projectes estarà obert fins al proper 31 d’agost de 2016. El dia 11 de setembre s’anunciaran els títols que han passat la primera fase de selecció del jurat i que hauran de començar a treballar en la beta/demo jugable per a la següent fase del concurs. Els guanyadors de la III Edició dels Premis PlayStation es donaran a conèixer durant el mes de desembre.

Imatge: christianladewig0

Foto: © tinx

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Oberta la selecció per als III Premis PlayStation”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio