GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Nvidia llançarà al mercat ‘Nvidia Shield’, la seva primera consola

La ‘Shield’ es resultat de la tecnologia Nvidia i Google
By , on 13 de març de 2015

L’empresa Nvidia, coneguda per ser la fabricant de components per les PCs, automòvils i tablets d’alta gamma, ha anunciat que es troba treballant en la creació de la seva pròpia consola per a videojocs per a l’entreteniment a casa. L’anomenada consola ‘Nvida Shield’ tindrà un preu de sortida de 199 dolars (uns 178€) i competirà amb la tecnologia mòbil i les consoles.

La consola ‘Nvidia Shield’ serà la nova aposta en un sector on només s’escolten noms com PlayStation, Xbox o Wii. La consola de Nvidia tindrà les característiques típiques de la resta de consoles, com la possibilitat de fer streaming de vídeo, reproducció jocs i disposar d’un controlador, però a un cost més baix gràcies a que disposarà dels components d’un smartphone.

Com pot ser això? La potència real del dispositiu ve del servei Grid, que connecta els jugadors amb un nucli per a jugadors en un centre de dades. Aquesta tecnologia permet que els jugadors puguin jugar títols visualment complexos sense haver de pagar per un maquinari especialitzat. Aquest servei actualment és gratis, però Nvidia ja ha anunciat que es tractarà d’un període de proba per als usuaris de la nova consola. La quota per Grid no ha estat revelada.

Sota la tapa, la consola ‘Shield’ té el processador X1 de Nvidia, que està dissenyat per a dispositius mòbils sofisticats. Tanmateix, la consola també comptarà amb 16GB d’emmagatzematge, el mateix que un smartphone corrent. Tot i els components de més baixa gama que una consola d’última generació, la possibilitat de connectar-se al servei Grid permet que els jugadors puguin gaudir de títols de gran complexitat.

La companyia ha explicat que la consola ‘Shield’ també oferirà una altra característica que la destacarà davant Microsoft, Sony i Nintendo: una mescla de programari de Google i Nvidia. Tanmateix, la consola de Nvidia també incorporarà Android TV que permet que les tablets i les apps de jocs funcionin en un televisor. La consola també es connectarà al servei Grid de Nvidia, que permet el streaming de videojocs per Internet. El treball conjunt amb Google, segons Nvidia, crea una alternativa molt atractiva a les típiques consoles de Sony y Microsoft.

Una nova consola per un nou mercat

La ‘Shield’ de Nvidia’ seria la més recent en la llista de dispositius de videojocs que han inundant el mercat durant els últims anys, de vegades amb resultats variats. Els interessos dels consumidors s’han expandit més enllà dels videojocs típics que simulen guerres i ha animat a les companyies venedores de videojocs a invertir en un territori nou amb l’esperança d’aconseguir un nou perfil de jugador o atreure un consumidor d’una consola rival.

El que els impulsa aquest mercat són els preus que estan caient i les possibilitats que estan creixent dels components per fer aquests dispositius, al que cal sumar-li una creixent demanda en el mercat dels videojocs per a ‘smartphones’ i l’exemple multimilionari del ‘Candy Crush Saga’. Amb aquest escenari, Nvidia pensa que pot combinar el poder dels smartphones amb els jocs d’alta gamma per crear un dispositiu capaç de competir en dos sectors.

Imatge: pestoverde

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nvidia llançarà al mercat ‘Nvidia Shield’, la seva primera consola”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio