GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports

Novetats del Pro Evolution Soccer 2013

Tres pilars fonamentals: PES Full Control, Proactive AI i Player ID
By , on 18 de juny de 2012

Les supliques dels usuaris, que volien un control total i absolut sobre el Pro Evolution Soccer (PES), han estat escoltades i a partir de la pròxima tardor arribarà l’edició 2013 del joc amb un major detall en els controls, mes llibertat de moviment i una intel•ligència artificial mai vista. Podràs esperar?

Manorito Hosada i Ippei Nio, dos dels responsables del desenvolupament del joc, han presentat avui a Madrid totes les novetats que aquest nou joc incorporarà. Entre elles trobem el PES Full Control, que comptarà amb funcions com la Dinàmica Un-Dos (Dynamic Onte-Two), que permet que un segon jugador pugui moure’s en qualsevol direcció, córrer cap a un lloc determinat o frenar de sobte. Aquest sistema, combinat amb les Passades Manuals, donen una sensació de llibertat i control mai vistos.

Es podrà controlar la pilota al detall: a on es tira, el llançament, els tocs curts, els controls de pilota… el cel és el límit i depèn única i exclusivament de l’habilitat el jugador. Segons els desenvolupadors: “es requereix una gran habilitat per part dels jugadors, però el dispar és més precís”. Mil•limètricament precís.

Una altra característica que s’incorpora al PES 2013 és la Resposta de la Defensa, un sistema que permet als usuaris fer-se amb el control de la defensa dels jugadors. D’aquesta forma, es podrà ajustar la distància entre el defensa i l’atacant, amb una qualitat tècnica més important.

Però el PES Full Control no és l’única novetat que incorporarà el videojoc, també comptem amb el Proactive IA i el Player ID. En què consisteixen? Us ho expliquem! El primer permet uns moviments a la línea defensiva i zonal més realistes, la IA s’anticiparà al joc i organitzarà als jugadors en els atacs. Pel que fa al Player ID, la recreació dels jugadors, veurem un bit qualitatiu considerable. No només gaudirem amb les característiques físiques dels jugadors, sinó amb els seus talents tàctics. Podràs controlar-los?

Per últim i pel que fa al mode online, veurem una Lliga Màster millorada i un nou sistema de classificació; quan més a dalt en el rànquing arribin els jugadors, més avantatges en el joc i punts s’aconseguiran. A més, a la Comunitat Online els usuaris podran elegir una ciutat entre les 240 que hi ha per poder crear la seva pròpia comunitat, així com participar a una que ja existeixi.

Veiem doncs com, tot i les millores en els àmbits individuals del joc (PES Full Control, Proactive AI i Player ID, els desenvolupadors del videojoc no han deixat de banda el mode online, una modalitat a l’alça en els últims temps que els jugadors demanden.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Novetats del Pro Evolution Soccer 2013”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio