GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Especials, Wii

Nintendo Wii U… la consola-comandament

La fira de videojocs internacional E3 va ser el marc de presentació de la propera consola de sobretaula de la firma japonesa
By , on 27 de juny de 2011

Les apostes dels millors analistes en aquesta mena de torneig de poker sobre videojocs que se celebra a Los Angeles anualment van ser triomfadores. I és que Nintendo va treure’s del barret finalment en la seva conferència del passat E3 2011 el seu darrer secret tecnològic: la Nintendo Wii U. O el que és el mateix, el llançament de la nova consola de sobretaula de la companyia japonesa que es venia coneixent com Project Cafè. Nintendo Wii U es caracteritza per un innovador comandament sense fils amb pantalla tàctil integrada que permet crear innovadores formes de jugar així com passar el joc de la TV al comandament sense tallar la partida.

El comandament de la Wii U és sens dubte el que més ens ha cridat l'atenció

Nintendo Wii U es converteix així en la successora de Nintendo Wii pel que fa a consoles de sobretaula es refereix respectant, a més, la total compatibilitat amb els perifèrics ja existents en el mercat així com els jocs antics. Seguidament presentarem alguns dels més destacables detalls de la màquina que ja s’han revelat com la gran seguidora en l’Imperi japonés..

A primer cop d’ull, podríem definir-la com un pack que uneix a la consola pròpiament dita, de reduïdes dimensions i disseny horitzontal, que es connecta a la televisió al costat d’un comandament sense fils proveït de giroscopis, pantalla tàctil de 6.2 polzades, controls habituals, càmera, micròfon i diversos mecanismes més per explorar noves formes de joc i interacció.

Encara no s’han revelat les seves especificacions tècniques però d’acord amb els vídeos sembla que assolirà una potència semblant a PS3 i Xbox 360 i per descomptat en Alta Definició. Suposa un avenç important, sobretot si es compara amb les prestacions de la consola a la que succeeix, Nintendo Wii. També sabem que arribarà el 2012.

La conferència que va servir de presentació de la Wii U va estar centrada en la figura del comandament que acompanyarà Wii U. Un comandament amb pantalla tàctil, micròfon, càmeres, giroscopis i mil possibilitats més però que no és la consola en si.

Efectivament, el nou pad no és la consola, es tracta només d’un comandament que rep vídeo emès des de la consola que està connectada a la televisió consola que té l’aspecte que podeu veure a la imatge inferior i de la qual encara no coneixem característiques tècniques, format o preu.

El que sí sabem és que la consola en si serà capaç de reproduir contingut a 1080p sobre HDMI encara que serà compatible amb S-Video i cable de components. Tindrà una memòria interna flash tot i que encara no sabem la seva capacitat, quatre ports USB 2.0 i els jocs es distribuiran en un format exclusiu de disc d’alta densitat propietat de Nintendo. A més la pantalla del comandament no reprodueix el joc a resolució HD. Recordeu a més que és compatible amb tots els jocs de Wii.

El llançament de la consola ha d’anar acompanyat per una gran línia de títols poderosos. Nintendo s’ha assegurat la jugada establint relacions comercials amb alguns desenvolupadors que encara no treballaven amb les plataformes de la companyia nipona. Ubisoft, Electronic Arts, Capcom i diversos estudis de desenvolupament s’han mostrat encantats de les bondats de la nova consola de Nintendo. Alguns dels títols confirmats, a banda de molts altres que apareixeran de tall més casual (tipo simuladors de poker texas) són:
• ‘Smash Bros’
• ‘Super Mario Bros Mii’
• ‘Zelda Wii O’
• ‘Lego City Stories’
• ‘Tekken’
• ‘Batman: Arkham City’
• ‘Assassin’s Creed’
• ‘Darksiders 2′
• ‘DiRT’

Nintendo ha volgut certament tornar a recuperar el jugador més hardcore amb la seva nova consola Nintendo Wii U. Això sense perdre de vista el mercat casual que tan bons rèdits els ha donat. En paraules de Satoru Iwata, president de Nintendo, amb aquesta nova consola poden arribar als dos públics.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo Wii U… la consola-comandament”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio