GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Nintendo presenta les seves novetats a l’E3

La companyia japonesa presenta les novetats dels seus jocs més importants: Mario Bros, Sonic i Pokémon
By , on 17 de juny de 2013

nintendo

La E3 és la convenció més important en la indústria de videojocs del món. És una trobada de les empreses més importants del sector, però també és un dels moments més esperats de l’any pels aficionats, perquè poden descobrir en quins projectes s’està treballant. Aquest any, a més, és una edició especial de l’E3 perquè la majoria de productores han presentat les seves noves consoles, la nova generació ha arribat per a pràcticament totes. Nintendo és una de les empreses pioneres en aquest aspecte, perquè les seves dues noves consoles, tant la Nintendo 3DS com la Wii U, van ser les primeres en sortir al mercat. Malgrat això, han presentat una gran quantitat de nous videojocs que han suposat una gran sorpresa pels fans.

Els videojocs de Super Mario Bros són els que més èxit han tingut per la Nintendo, de manera que no és gens sorprenent que es potenciï tant i es produeixin tants videojocs i noves edicions del famós lampista. A l’E3, Nintendo ha presentat el nou ‘Mario Kart 8’, per Wii U. Aquesta edició incorpora novetats com mai, perquè es permet als jugadors córrer amb motocicletes, es pot volar i s’incorpora nova dificultat amb la gravetat, ja que hi ha circuits que són cap per avall. Caldrà esperar fins a la primavera de 2014, però per les imatges que s’han mostrat, serà una aventura emocionant.

Seguint amb Mario, Nintendo també ha presentat el nou ‘Super Mario 3D World’ per Wii U. En aquest cas, ha fet replantejar els més aficionats de la saga perquè no es produeix cap nova edició de ‘Super Mario Galaxy’, donada la semblança dels gràfics i l’aventura. Es pot jugar amb quatre jugadors, fent de Mario, Luigi, la Princesa Peach i Toad. Però el més curiós és que Mario es pot disfressar de gat i així trepar per les parets i esgarrapar els seus enemics.
I per últim, també s’ha presentat el ‘Super Smash Bros’ per Wii U i Nintendo 3DS. És la nova entrega del mític videojoc de lluita per la Wii U, però a la qual se li han millorat molt els gràfics i els efectes. Com en anteriors aventures, Mario, Pikachu, Donkey Kong, Kirby, Zelda, etc., lluiten contra ells d’una forma trepidant. Per la Wii U s’incorporen nous personatges com els de ‘Animal Crossing’ o l’entrenadora de Wii Fit. Les imatges que s’han pogut veure a partir de l’E3 són espectaculars, segurament serà un dels videojocs més potents de la Wii U. I és que amb tants projectes que tenen a veure amb Mario es pretén vendre més la Wii U, que els seus resultats en vendes no són suficientment satisfactoris per la factoria japonesa.

Foto de wiiu-spiele.com a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Nintendo presenta les seves novetats a l’E3”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio