GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Nintendo presenta dos personatges del nou ‘Dragon Quest VIII’

Coneix a en Morrie i la Red
By , on 5 de gener de 2016

dq

La companyia de videojocs Nintendo ha llançat dos nous vídeos de ‘Dragon Quest VIII’, un dels llançaments més esperats per al proper 2017, que estarà disponible per a la consola portàtil de la marca: Nintendo 3DS. En els nous vídeos de Nintendo poden veure’s a dos dels personatges que apareixeran en la vuitena entrega de la saga de videojocs ‘Dragon Quest’.

En els nous vídeos per preparar el llançament de ‘Dragon Quest VIII’ per a Nintendo 3DS es poden veure dos dels personatges que apareixeran en la nova aventura. D’una banda, podem fer la primera ullada a en Morrie Mozzarella, un personatge que utilitza armes cos a cos i també atacs a distància com a ‘bumerangs’, entre altres habilitats de combat. Al menys, en la primera edició del joc era necessari haver capturat tres monstres abans de lluitar contra en Morrie a l’Arena.

Per l’altra banda, en els vídeos promocionals pot veure’s a Red, una guerrera que llança ventalls i dagues. En l’anterior versió del joc, Red era una lladre i pirata que tenia una relació d’amistat amb en Yangus, un dels membres de l’equip. Els nous personatges de l’antic títol per a PS2 són un dels nous reclams per atreure als jugadors al nou ‘Dragon Quest VIII’ per a la consola Nintendo 3DS, uns NPCs que no eren jugables i que ara podrem gaudir.

Tot i que molts dels elements del joc antic s’han mantingut, el joc per a la consola portàtil de Nintendo és molt més que una simple adaptació. I és que compta amb característiques i elements que no estaven en el passat, com l’opció de veure als enemics del nostre voltant. També, Nintendo ha volgut fer quelcom diferent per als antics jugadors de la saga al afegir una mica més de trama i un nou final extra en aquesta adaptació.

Els vídeos són producte de l’aliança de Nintendo amb Square Enix per presentar al joc als ‘gamers’ occidentals, essent aquests curts una forma de reforçar la promoció del darrer títol de la saga. I és que amb els tràilers dels personatges Morrie i Red, que ens els mostren en tot el seu esplendor, la companyia nipona espera picar la curiositat dels jugadors occidentals per a que adquireixin el joc per a Nintendo 3DS.

La nova entrega de la saga ‘Dragon Quest’ arribarà al mercat per a la consola portàtil de Nintendo el proper 20 de gener de 2017. Val a dir que el joc que estava previst per 2016 però que, després d’una sèrie de retards per millorar el títol, arribarà a principis del proper any al mercat.

Imatge: Nintendo a Youtube

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo presenta dos personatges del nou ‘Dragon Quest VIII’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio