GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

Nintendo NX podria funcionar amb cartutxos de joc

Els rumors apunten al llançament d’una consola ‘retro’
By , on 27 de juny de 2016

Els videojocs retro segueix estant de moda, especialment entre els jugadors que ja comencem a tenir una edat. Nintendo ho sap i podria apostar per a tornar a presentar els seus jocs en forma de cartutxos en la seva nova consola, la Nintendo NX. L’última vegada que la companyia nipona va apostar per el suport de joc en forma de cartutx va ser amb la mítica Nintendo 64.

Segons informa la publicació Screen Critics, Macronix, el fabricant xinès de memòries que fabrica els xips de la Nintendo 3DS, espera que les comandes de xips ROM per part de Nintendo augmentin. Aquest fet ha saltat les alarmes dels analistes i creuen que l’increment de vendes d’aquest component per a la companyia desenvolupadora de jocs pot deure’s a la utilització d’aquests xips en cartutxos per a la nova Nintendo NX.

El mateix mitjà, a més, recull declaracions del president de la companyia xinesa que fabrica les memòries ROM, Wu Mii. El president assegura que les vendes dels seus components a Nintendo han augmentat durant el tercer trimestre de l’any i esperen que el nombre de vendes sigui igual o superior durant el quart trimestre. Això, junt a que la nova consola de Nintendo serà llançada al març de l’any que ve, fa suposar que la companyia nipona estaria tornant al mític joc en cartutx.

En el passat, les xifres de vendes de Macronix van aconseguir les seves més altes cotes durant el tercer trimestre de l’any. No obstant això, atès que Nintendo ha anunciat que la seva nova plataforma serà llançada al març de l’any que ve, els encàrrecs hauran de fer-se per avançat. Per tant, és d’esperar que el quart trimestre sigui tan productiu com el tercer.

Els nous suports per als jocs de Nintendo NX no serien aquells cartutxos antics, els quals bufàvem (mala idea, els estudis van demostrar que perdien efectivitat amb el temps) si el joc no carregava. Els nous xips de Macronix s’espera que siguin de 32 GB de capacitat mentre que en l’actualitat són de 8 GB. Això sí, algunes coses del passat si es mantindran doncs al prescindir dels discos i utilitzar cartutxos podria convertir a la Nintendo NX en una consola més silenciosa i més compacta.

No obstant això, aquestes informacions sobre el retorn de Nintendo al format cartutx no són més que rumors i caldrà esperar a la sortida de la Nintendo NX al març de 2017 per aclarir els dubtes. O, almenys, a la seva presentació per saber si la nova consola ens tornarà a fer sentir com nens petits al introduir el cartutx de joc.

Imatge: aguscr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo NX podria funcionar amb cartutxos de joc”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio