GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Nintendo no reconeix les relacions homosexuals al joc ‘Tomodachi Life’

La campanya #Miiquality denuncia aquest fet
By , on 13 de maig de 2014

tomodachi

La companyia Nintendo s’ha disculpat i ha promès millorar la inclusió de les persones amb una orientació o identitat sexual diferent després de ser criticada per no reconèixer les relacions entre persones del mateix sexe en les edicions en anglès de ‘Tomodachi Life’. Des de la companyia nipona va afirma que, encara que era massa tarda per canviar el joc actual, es comprometia a reconèixer la igualtat virtual entre persones del mateix sexe en les versions futures.

Aficionats i organitzacions defensores dels drets dels homosexuals van criticar a Nintendo la setmana passada, després de negar-se a agregar opcions de relacions homosexuals al joc de simulació social ‘Tomodachi Life’. L’empresa va reconèixer que no haver inclòs la opció de formar parelles del mateix sexe havia estat un punt negatiu per al seu joc, alhora que van explicar la impossibilitat de solucionar aquest problema mitjançant un pegat.

Ens disculpem per decebre a molta gent al no incloure relacions del mateix sexe en ‘Tomodachi Life’. Desafortunadament, no és possible per a nosaltres canviar el disseny d’aquest joc, i un canvi de desenvolupament tan significatiu no pot ser aconseguit amb un pegat posterior.

El videojoc de simulació social va sortir originalment a la venda a Japó l’any passat i presenta un elenc de personatges Mii —els avatars personalitzats de jugadors reals de Nintendo— que viuen en una illa virtual. Els participants poden realitzar coses com comprar, practicar jocs, tenir cites, casar-se i topar-se amb celebritats real. No obstant això, el joc no permet que dues persones del mateix sexe puguin tindre al joc una relació més enllà de l’amistat, un fet que contrasta amb la realitat social.

Una campanya per l’igualtat dels Miis

D’aquest fet se’n va adonar Tye Marini, un afeccionat de Nintendo de 23 anys reconegut com a homosexual i resident a Mesa, Arizona. El jove va llançar el mes passat una campanya a les xarxes socials i altres plataformes d’Internet en la qual buscava igualtat virtual per als personatges gays i lesbianes del joc ‘Tomodachi Life’.

En un vídeo penjat a Internet que va atreure la setmana passada l’atenció de llocs de jocs i fòrums en línia, Marni es lamentava de la impossibilitat de desenvolupar una relació amorosa homosexual al joc de Nintendo. “Vull poder casar-me amb el Mii del meu promès en la vida real, però no puc fer-ho”, demanava l’aficionat als videojocs al temps que afegia que “les meves úniques opcions són casar-me amb alguns personatges Mii femenins, canviar el gènere del meu Mii o del Mii del meu promès, o evitar per complet casar-me i perdre’m tot el contingut exclusiu que ve amb això”.

Tot i això, Marini rebutjava que fos una decisió conscient de la direcció de la companyia el fet de no donar l’opció a les relacions homosexuals al videojoc. “No crec en absolut que ells siguin una companyia homofóbica”, va assenyalar l’usuari de ‘Tomodachi Life’. “Penso que l’exclusió de relacions entre persones del mateix sexe va ser simplement un descuit desafortunat”, va concloure Marini sobre la impossibilitat de mantindre la mateixa relació amb el seu promès al món virtual dels avatars de Nintendo.

Per finalitzar el vídeo, Tye Marini va compartir a la seva pàgina de Twitter @tyeforce i va animar als usuaris d’Internet a unir-se a la campanya #Miiquality, per a que Nintendo inclogués parelles del mateix sexe en el seu joc ‘Tomodachi Life’. La campanya d’igualtat de Marini ha donat els seus fruits, ja que la companyia Nintendo va realitzar un comunicat el passat divendres reconeixent aquesta situació i demanant disculpes, però també prometent fer realitat les demandes del públic en la primera edició del joc.

Imatge: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo no reconeix les relacions homosexuals al joc ‘Tomodachi Life’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio