GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Nintendo crea un remake The Legend of Zelda: Ocarina of Time en 3D

Gràfics millorats, nous enemics i diferències en els comandaments
By , on 4 de maig de 2011

Ja quasi està aquí, està a punt d’arribar! El remake del mític joc de la Nintendo 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en 3D arribarà en els pròxims mesos a totes les tendes. Es tracta d’una nova versió del videojoc on es conserva la història de l’original i on s’incorpora la màgia del 3D. I és que les aventures que viurem seran les mateixes que les de fa 13 anys, amb a diferència que la profunditat i realisme dels gràfics canvien per tornar-se impressionants! Així, viatjarem amb el jove heroi Link pel regne d’Hyrule per tal de detenir a Ganondorf, rei de la tribu de lladres de Gerudo, abans de que sigui capaç de trobar la Triforça, una relíquia sagrada amb la capacitat de concedir qualsevol desig a qui la posseeixi. Per aconseguir-ho, haurà de viatjar a través del temps i explorar algunes masmorres per trobar als savis amb el poder d’empresonar de forma definitiva al malvat Ganondorf.
A més de lluitar contra els enemics que vagin apareixent, de resoldre puzles i recórrer masmorres, el Link haurà de demostrar els seus dots d’artista i és que, fent referència al títol del videojoc, haurà de tocar algunes cançons amb una ocarina, un petit instrument de vent propi de l’Amèrica Prehispànica.

Pel que fa als comandaments, podrem gaudir del joc a la pantalla superior i a la inferior hi tindrem tot allò que amb la Nintendo 64 només podiem veure si li pitjàvem el botó Start: el mapa i l’accés a l’inventari. Per això, ara serà molt més fàcil utilitzar totes les opcions disponibles del joc. Només s’haurà de passar el polze per sobre i pitjar sobre l’element.

A més de totes les millores en gràfics que obtindrem amb aquesta nova versió per Nintendo 3DS, ens trobarem amb un món nou i reformat que s’adiu totalment a les tres dimensions. De la mateixa forma, i a mode de novetat, aquesta versió del Zelda tindrà el Master Quest: un afegit que incorpora masmorres modificades, nous enemics, objectes canviats de lloc, així com altres variacions. Amb tot, nous desafiaments i noves aventures per aquells jugadors enganxats al Zelda i que es coneixen de cap a cua tots els misteris.

Has jugat algun cop a The Legend of Zelda: Ocarina of Time? Què et sembla que hagin tret un remake en 3D? Creus que estarà a l’altura de les expectatives? Explica’ns-ho i comparteix amb nosaltres la teva opinió!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo crea un remake The Legend of Zelda: Ocarina of Time en 3D”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio