GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

Nintendo anuncia una nova edició de Pokémon per l’octubre de 2013

By , on 15 de gener de 2013
Pokémon

Pokémon és un dels videojocs amb més d'èxit de Nintendo

Nintendo ha anunciat que a l’octubre d’aquest 2013 sortirà a la venda un dels videojocs amb més d’èxit de la seva factoria: la nova edició de Pokémon. Com sempre s’ha fet fins ara, sortiran dues versions: Pokémon X i Pokémon Y, que la història i els personatges són els mateixos, però la única diferència són les criatures que s’han de capturar, que poden variar. És un dels videojocs més esperats des que va sortir al mercat la nova Nintendo 3DS i, segons sembla, hi ha moltes novetats que faran del joc una experiència completament nova.

Els videojocs de Pokémon sempre s’han caracteritzat per la seva estètica en 2D, però amb l’arribada de la Nintendo DS, els fanàtics esperaven trobar canvis i innovacions en aquest aspecte. Malauradament, això no es va produir amb l’aparició de Pokémon Perla i Pokémon Diamante ni Pokémon Blanco i Pokémon Negro, ja que el joc seguia igual, tot i que amb alguns canvis pel què fa a la profunditat de les imatges i el detallisme dels seus dibuixos. Ara, amb la nova consola en tres dimensions, també s’esperava que el joc canviés, això sí, mantenint la seva essència. I sembla ser que així és.

En aquesta aventura, els paisatges són el 3D i els seus personatges també, de manera que l’exploració és més realista. Sens dubte, s’ha produït una remodelació visual del videojoc per tal d’aprofitar les possibilitats de la consola en tres dimensions. L’estètica és la mateixa de sempre, amb les cases petites i els boscos frondosos, però amb un realisme per poder-ho veure millor des de qualsevol perspectiva. La càmera es pot situar des de diferents punts, de manera que el jugador té una millor visió de tot a l’hora de moure’s i desplaçar-se per l’espai.

Les batalles entre Pokémons són un dels moments claus del videojoc. En aquest cas, les lluites es mantenen iguals, amb el mateix enfocament de sempre (un Pokémon davant l’altre), però a l’hora d’atacar es produiran efectes visuals molt impactants i més realistes. Com sempre, quan es comença el videojoc, el protagonista, l’entrenador, ha d’escollir un dels tres Pokémon per poder començar la seva aventura. Ja han quedat enrere els mítics Charmander, Bulbasaur i Squirtle, ara cal escollir entre Froakie, Fennekin i Chespin.

Ara per ara, no se sap exactament on es produeix la història, ja que a cada videojoc canvia. En les cinc generacions anteriors del joc els fets s’han produït a Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh i Orre. En aquest cas, però, l’estètica és molt europea, els carrers i els edificis ho són molt i, inclús, hi ha monuments que ho recorden força (n’hi ha un semblant a la Torre Eiffel de París). El nou Pokémon X i Pokémon Y sortirà al mercat a l’octubre del 2013 al mateix temps a Europa, Estats Units i Japó.

Foto de Fuzzcat a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo anuncia una nova edició de Pokémon per l’octubre de 2013”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio