GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Nintendo a l’E3: moltes novetats sobre Pokémon i primer tràiler de ‘The Legend of Zelda’

La companyia nipona aposta fort per Pokémon
By , on 22 de juny de 2016

legend

La companyia de videojocs Nintendo ha presentat aquest passat dimarts les seves novetats en l’E3, l’esdeveniment més important de la industria dels videojocs. En un directe, els responsables de l’empresa nipona han presentat l’esperat nou lliurament de la saga ‘The Legend of Zelda’, així com un ‘gameplay’ de Pokémon Sol i Lluna o el nou dispositiu ‘Pokémon Go Plus’.

Anem per parts. Per una banda, Nintendo ha presentat el que serà un dels videojocs més potents del proper any: ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’. El nou títol de la mítica saga es jugarà en un món obert que podrà jugar-se en la ja tocada de mort Wii U i en la nova consola NX; del qual s’ha fet públic el primer tràiler. En el primer vídeo de la nova aventura de Link es poden apreciar part dels escenaris que es podran recórrer, els enemics contra els quals lluitar i una mostra del ‘gameplay’.

Com ha mostrat aquest ‘gameplay’ llançat a l’E3, en aquest títol, Link té noves habilitats com saltar o grimpar per murs o pujar als arbres, o poder nedar des del principi de la partida. La companyia nipona ha volgut destacar durant la presentació del videojoc que els jugadors podran desplaçar-se per un ampli mapa, en el qual transcorrerà la nova aventura i les possibilitats d’interacció amb l’entorn. No obstant, no serà fins al 2017 que podrem gaudir de ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wind’.

Una forta aposta per Pokémon

Sobre ‘Pokémon Sol i Lluna’, la companyia ha mostrat en directe el ‘gameplay’ del nou lliurament de la saga. En aquesta mostra, Nintendo ha ensenyat quins seran els Pokémon disponibles durant la primera elecció, aquell que ens acompanyarà en l’aventura des del seu inici, els seus primers combats i la captura de nous Pokémon. Com ve sent habitual, els jugadors es mouran per un nou mapa replet de sorpreses i de Pokémon poc disposats a ser capturats.

Aprofitant aquest marc incomparable, més noticies han arribat sobre Pokémon. Durant la segona jornada de presentacions, Nintendo ha confirmat que ‘Pokémon Go’ arribarà al mes de juliol. Després de mesos de notícies, d’imatges, avançaments i ‘gameplays’, ara saben que el joc serà gratuït, i estarà disponible per a la seva descàrrega en Android i iOS.

Convé tenir en compte que compta amb compres integrades per millorar l’experiència de joc, mitjançant el canvi de diners reals en Pokemonedas. Això sí, la polsera Pokémon Go Plus tindrà un preu de 35 dòlars. Aquest dispositiu és un complement del ‘smartpone’, ja que si no ho estem usant, a través de connexió Bluetooth, envia alertes d’aparicions de Pokémon o d’altres esdeveniments i, com no, també ens permetrà atrapar els Pokémon que es creuin al nostre camí.

Per últim, la companyia nipona també han mostrat una altra novetat relacionada amb el món dels Pokémon. Els usuaris d’aquests jocs podran gaudir d’un modus multijugador, anomenat Battle Royal, en el qual pot competir fins a quatre jugadors amb un màxim de tres pokémon cadascun.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo a l’E3: moltes novetats sobre Pokémon i primer tràiler de ‘The Legend of Zelda’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio