GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Nintendo DS

Nintendo 3DS, la nova aposta de l’empresa japonesa

El 25 de març es produirà el llançament que tants jugadors esperen
By , on 28 de gener de 2011

A partir del 25 de març, aquesta consola serà cosa del passat

I un altre cop la indústria dels videojocs és reinventa a ella mateixa. Si no en teníem prou amb el nou avenç Kinect, amb el que ja no es necessiten comandaments per jugar al límit i amb total precisió, el pròxim 25 de març arriba a les tendes l’última novetat de l’empresa japonesa Nintendo: incorporar el 3D a la seva consola tàctil DS, i com a resultat la nova Nintendo 3DS.

Aquesta consola inclou dues pantalles, per un costat la pantalla inferior tàctil, que necessita un llapis telescòpic per jugar, inclòs al paquet; i per l’altra costat, la pantalla superior, que a partir d’ara presentarà totes les imatges i gràfics en 3D. L’avantatge d’aquest nou invent és que podràs gaudir de la tercera dimensió sense la necessitat d’haver de portar ulleres especials, un objecte que moltes vegades pot resultar molt incòmode. La consola també compta amb un regulador del 3D que permet als jugadors escollir el nivell de profunditat òptim i ajustat als seus ulls.

A més dels botons estàndards i presents a les edicions anteriors, la Nintendo 3DS incorpora un botó lliscant que proporciona la gran precisió necessària per jugar en mons 3D, ja que ofereix un control analògic de 360º. A més, els sensors d’acceleració i de gir reaccionen als moviments i inclinació de la consola, així, quan el jugador mogui la consola el seu protagonista respondrà a aquestes accions.


La nova consola també incorpora dues noves funcions: per un costat la funció StreetPass, que permet intercanviar informació sobre jocs amb altres Nintendo 3DS properes. Amb aquest mètode de transferència es poden intercanviar petits paquets de dades com personatges Mii, mapes de jocs o taules de classificació. L’altra nova funció que trobem és la funció SpotPass, que permet connectar-se a Internet, descarregar nous continguts i actualitzacions i connectar-se a les xarxes socials; un sector que es troba a l’alça i que la nova Nintendo no vol deixar escapar. A més, aquesta nova consola incorpora tres càmeres: una interior i dos exteriors, aquestes dues últimes permeten fer fotos en 3D.

Entre els jocs que podrem trobar en aquest nou format estan el Pilotwings Resort, Nintendogs i cats, Steel Diver, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Star Fox 64 3D, Kid Icarus: Uprising i Mario Kart.
L’únic problema que presenta aquest nou avanç és que el sistema 3D és perjudicial per nens menors de 6 anys, per això, no és recomanable que aquests hi juguin. Per evitar qualsevol problema, la nova Nintendo incorpora un sistema de control que bloquejarà el 3D.

Foto: Anedote a wikimediaCommons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nintendo 3DS, la nova aposta de l’empresa japonesa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio