GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs, Wii

New Super Mario Bros per a Wii

El 20 de novembre es posarà a la venda
By , on 14 de octubre de 2009

És el fontaner més conegut del món i el més simpàtic de tots: Mario Bros i el seu germà Luigi s’han convertit en les darreres dècades en un dels personatges fixos en els videojocs de les diferents videoconsoles. El seu èxit va començar amb entregues com les de Nintendo o Supernintendo, i així fins ara. A més, els seus videojocs han donat lloc a diferents formats. El clàssic es manté en les plataformes, on Mario va començar a passar pantalles en dues dimensions per a passar després a les tres dimensions, amb la millora gràfica que això suposa.

De les plataformes hem vist passar a Mario als cotxes, amb el trepidant Mario Kart que tantes hores ens ha tingut davant la pantalla competint amb els nostres amics per escenaris de tot tipus. I fins i tot hem vist a Mario compartir joc amb altres personatges clàssic com Sonic, o competint als mismíssims Jocs Olímpics per a rebaixar la seva coneguda panxa ben alimentada.

Doncs bé, Mario Bros continua renovant-se i el proper mes arribarà una entrega molt esperada, el New Super Mario Bros per a Wii, amb tots els al·licients que aquesta videoconsola li dóna al joc. A més de les milores gràfiques dels darrers anys, els principals avantatges que ens arriben amb Wii és el mode multijugador, com va dir el seu propi creador, Shigeru Miyamoto.

En aquesta trepidant versió, Mario es posa el ‘mono’ de treball per a jugar en les clàssiques dues dimensions amb les normes de sempre. El fet de tenir mode multi-jugador ha fet que els creadors incloguin el sistema d’ajuda a l’altre jugador, és a dir, si anem més avançats que ells poden activar una espècie de pilot automàtic que els arrossega endavant. Això té opinions per a tots els gustos, personalment ho veig una mica estrany.

Poder jugar a la vegada que un altre amic a la pantalla de Mario, amb un altre personatge i fins i tot de peus, amb el comandament de la Wii a punt, és un novetat que fa que les partides siguin molt més divertides. Podem escollir entre jugar plegats, en equip, o bé fastidiar al nostre company treient-li monedes i avançant el més ràpid possible que ell.

La data del 20 de novembre coincideix amb el Dia Universal dels Infants. Esperem que això sigui una bona senyal perquè aquest joc arribi a mans dels més petits, doncs compta amb molts elements educatius que afavoreixen la creativitat i la diversió. Bona sort Mario, et fas gran però no es nota! Us deixem el trailer del joc per a anar fent boca.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “New Super Mario Bros per a Wii”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio