GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports, Videojocs

Need for Speed: World

El joc de l’any ha arribat i la velocitat és la seva única protagonista
By , on 18 de agost de 2010

Un nou joc de màxima velocitat

Ja està aquí! Després de mesos d’espera el videojoc Need for Speed: World ja està al nostre abast. I és que des del 20 de Juliol podem adquirir l’anhelat joc a través d’Internet. Després de donar-nos l’oportunitat de participar a la beta del videojoc del 2 al 5 de juliol, on poguérem comprovar de primera mà la qualitat i meravelles d’aquest material arriba la possibilitat d’adquirir-lo complet.

Need for Speed és una saga de videojocs de carreres publicat per Electronic Arts que compta amb 18 videojocs llançats ininterrompudament des del 1994 fins el 2010. Només aquest últim any ha tret dos videojocs; Need for Speed: Shift; i el que avui parlem, Need for Speed: World.

Aquest joc de carreres permet que cada jugador tingui els seus automòbils amb les corresponents modificacions i que pugui competir a través dels nivells amb jugadors de tot el món. S’ha de remarcar que per poder jugar s’ha d’estar permanentment connectat a Internet i no té mode per un sol jugador. S’ha de jugar en línia. El joc online et permet jugar els deu primer nivell de forma gratuïta; per jugar des del nivell número 11 fins el 50 hauràs d’adquirir l’Starter Pack a un preu de 20 dòlars, uns 15 euros. Aquest pack també inclou dues millores, ítems i un vehicle exclusiu.

Dins el joc les millores del nostre personatge i els vehicles no es compren només amb diners sinó que serà molt necessària l’experiència. Per saber en quina posició del joc estem hi haurà una taula global de posicions. Així que ja ho sabeu amants de la velocitat, hi ha un nou joc que us permetrà córrer a una velocitat de vertigen però amb la seguretat de saber que esteu asseguts davant l’ordinador, sans i estalvis i al marge de qualsevol multa que us poguessin posar per conducció temerària. I és que precisament només qui més domini aquest tipus de conducció aconseguirà convertir-se en el campió.

A la pàgina oficial del videojoc podràs apuntar-te al campionat i provar els deu primers nivells gratuïtament; ja veuràs com t’enganxarà. Si és així no et preocupis, a la mateixa pàgina podràs adquirir l’Starter Pack i gaudir de nivells i nivells d’adrenalina! No apte per cardíacs! Ja has provat el joc? Que t’ha semblat? Explica’ns la teva experiència, els millors trucs i les claus més amagades i ajuda als principiants a viure l’experiència en tota la seva dimensió!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Need for Speed: World”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio