GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics, Esports

NBA 2K11, la bogeria arriba a les tendes

El famós simulador de bàsquet té un protagonista de luxe: Michael Jordan
By , on 14 de octubre de 2010

La NBA ens deixa cada partit jugades espectaculars, AMAZIIIIIIIIIIIIING!

Ja està aquí i sembla que l’espera a merescut la pena, l’NBA 2K11 arriba a les tendes i d’elles directe a casa, per poder gaudir des del nostre sofà i en primera persona de tota l’emoció del millor bàsquet. Després de treballar amb Kevin Garnett (2K9) y Kobe Bryant (2K10) el llistó està molt alt i no val qualsevol, es necessita una estrella de veritat, una persona que no sigui persona sinó deu, que no jugui a bàsquet sinó que ell sigui bàsquet, una persona com només n’hi pot haver una a la història: Michael Jordan.

Aquesta nova versió, de la mateixa forma que ho han fet les seves predecessores, incorpora una gran quantitat de millores que augmenten la seva qualitat i la fan pràcticament insuperable. Entre aquests avenços trobem:

– Plantilles actualitzades: Aquest estiu ha estat una època de canvis en la configuració dels equips; LeBron i Bosh s’incorporen a Miami i Shaquille O’Neil a Boston. Tots aquests estan recollits al joc, que incorpora les plantilles així com estan a l’actualitat.
– Animacions personalitzades: integrades als jugadors més importants.
– Control millorat: Els pases i els driblings seran encara més precisos que en les anteriors edicions.
– Millores en els gràfics: Les animacions i el disseny dels jugadors i les seves jugades han incrementat la seva qualitat aconseguint que siguin quasi perfectes.
– Defensa: Gràcies a un millor balanç i un rendiment optimitzat de la intel•ligència virtual dels jugadors s’ha aconseguit millorar aquest aspecte, tan important en el joc.

L’objectiu del joc serà reviure les deu millors actuacions de Michael Jordan: l’Arribada, 69 punts, Shootout, Bad boys, Finals NBA 1991, The Shrug, doble Nickel, la Victòria del dia del Pare, el Darrer ball. Moment a la carrera professional de Jordan que hauràs d’aconseguir i gaudir per poder passar a formar part de la història de la NBA.

El simulador NBA 2K va debutar l’any 1999 i la consola encarregada d’acollir-lo va ser l’extinguida Dreamcast. La qualitat del simulador de bàsquet va quedar tan provada que des d’aquell any i any rere any la saga ha anat aportant millores. El resultat de tots aquests avanços es plasmarà a l’NBA 2K11, una versió que comptarà amb la millor publicitat: Michael Jordan. Així que ja ho saps, des del 8 d’octubre pots aconseguir el millor simulador de bàsquet, encara no el tens?

Ja l’has provat? Quina ha estat la teva experiència? Comparteix-la amb nosaltres!

Foto: wikimedia commons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “NBA 2K11, la bogeria arriba a les tendes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio