GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques

Mystery Case Files, converteix-te en detectiu!

Per resoldre el cas hauràs d’enfrontar-te a puzles i objectes ocults
By , on 26 de novembre de 2011

Repassant els diferents jocs que ja hem analitzat i tret a la palestra, me n’adono que la gran majoria són videojoc d’estratègia i guerra. Poques vegades ens hem endinsat dins el fabulós món dels detectius i per això, crec que ja va essent hora de trencar una llança en el seu favor. Són jocs interessantíssims que diverteixen i aguditzen l’enginy pel que jugar amb ells no és només passar el temps, sino aprendre.

A 'Escape from Ravenhearst' el terror torna al poble

Avui analitzarem una saga de videojocs molt popular entre els jugadors; la sèrie Mystery Case Files (MCF). En les seves diferents edicions, de les que ara parlarem, hauràs de resoldre diferents trencaclosques i trobar objectes ocults per poder convertir-te en el millor detectiu i resoldre els cassos que se’t presenten. Alguns seran fàcils de resoldre però d’altres es tornaran un vertader malson. Actualment i en total hi ha 10 jocs de MCF i cada un inclou noves característiques, puzles i desafiaments.

MCF – Huntsville: És la primera edició de la saga i la que la catapultà cap a l’èxit. En ella, el jugador és un mestre dels detectius que haurà d’aguditzar al màxim el seu enginy si vol aconseguir resoldre una sèrie de crims que aparentment s’han produït a l’atzar a la ciutat de Huntsville.

MCF – Prime Suspects: Ha desaparegut la Reina de la Esperança de Diamants de la Ciutat Capital i només tu ets capaç de seguir les pistes i resoldre els misteris que envolten la seva desaparició. Aquesta edició inclou la recerca d’objectes concrets per poder passar al següent nivell.

MCF – Ravenhearst: L’escenari és una mansió a Anglaterra i només trobant uns objectes molt particulars es podrà desbloquejar el diari d’Emma Ravenhearst, una peça clau per descobrir els misteris que a la casa s’amaguen.

MCF – Madame Fate: Una mort a mitjanit i un carnaval que investigar; en aquest joc s’inclouen nous tipus de puzles, com el de la paraula inclosa o la bola de cristall. Combinar elements de la pantalla, localitzar zones ocultes i desenes d’accions més per aconseguir resoldre el cas.

Les edicions posteriors han estat MCF Millionheir, Return to Ravenhearst, Dire Grove, 13th Skull, The Malgrave Incident i Escape from Ravenhearst; cada una d’elles més emocionant i trepidant. Com veiem, l’al•lusió a Ravenhearst és repetitiva al joc i això li dóna un fil conductor molt interessant. De fet, en Madame Fate, per exemple, trobaràs un escenari que uneix el joc amb el seu antecessor, Ravenhearst.

Hi has jugat algun cop? Què t’ha semblat?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Mystery Case Files, converteix-te en detectiu!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio