GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Microsoft supera les 10 milions de Xbox One venudes

La consola de Sony supera les 13 milions d’unitats
By , on 5 de desembre de 2014

L’empresa Microsoft ha anunciat que ha arribat als 10 milions de consoles Xbox One venudes, una xifra de vendes a la qual Sony va arribar fa tres mesos amb el seu PlayStation 4. L’última vegada que Microsoft va parlar de les vendes oficials de la seva consola va ser a l’abril, quan va reportar que havien superat els 5 milions d’unitats venudes.

“En breu, haurem venut més de 10 milions de Xbox One als detallistes”, va anunciar Microsoft aquest dimecres a través del blog de Xbox Wire. Es tracta d’una bona xifra de vendes però que no arriba a superar la trajectòria de Sony amb la seva consola d’última generació. En concreto, Sony va anunciar que havia batut el rècord de les 10 milions de consoles PlayStation4 venudes durant el mes d’agost; mentre que va reportar que havia arribat als 13 milions d’unitats al mes de setembre.

La consola de Sony va oferir una sèrie de grans exclusives durant l’any passat com les edicions especials de la consola, la qual cosa probablement ha ajudat a incrementar les seves vendes. Una de les edicions especials que va llançar Sony va ser l’acord al que va arribar amb Bungie per la publicitat del joc ‘Destiny’, que ha estat un èxit comercial i ha aconseguit estar al top dels videojocs més venuts.

Per la seva banda, el videojoc més venut de l’any també va sortir en la seva versió per a Xbox One però no ha aconseguit fer remuntar les vendes de la consola de Microsoft. Per a aquest motiu, en les últimes setmanes Microsoft ha llançat una sèrie de nous i exclusius jocs per la Xbox One, com és el cas de ‘Sunset Overdrive’, ‘Halo’, ‘Assassin’s Creed Unity’ o ‘Call of Duty: Advanced Warfare’, per la qual cosa és d’esperar que les vendes comencin a accelerar-se abans de la temporada nadalenca.

De moment, Microsoft està perdent la competició de la consola més popular amb la PlayStation4 de Sony. La primera aconseguirà superar els 10 milions de consoles venudes aquest mes de novembre, fita que Sony ha aconseguit en menys temps de PlayStation 4 al mercat i que actualment ja ronda els 13 milions d’unitats comercialitzades arreu del món.

Imatge: Luke Hayfield Photography

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft supera les 10 milions de Xbox One venudes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio